Koivunen tiedotteet 2017-10-06T13:41:06+00:00

Ajankohtaista

ACC-vannevalikoima laajentui kolmella uutuusvanteella

Koivunen Oy:n ACC-vannevalikoima laajentui kolmella uutuusvanteella. Valikoiman laajennuksessa on keskitytty suurempikokoisiin concave-vanteisiin, joista jokainen malli tulee Suomen talvea kestävällä pinnoituksella.

ACC Vulture Matt Graphite / Mattakiillotettu
Uusiin BMW-malleihin koossa 17×8” 5×112 ET30, joissa monessa se on myös minimikoko.

ACC Goliath Steel Grey / Mattakiillotettu
VW Transporter -pakettiautoihin kahdessa koossa 18×8,5” 5×120 ET48 sekä 19×9” 5×120 ET50.
Kantavuutta on kummassakin koossa riittävät 880 kg / vanne.

ACC Havoc Matt Graphite
Vastaa leveiden tuning-vanteiden kysyntään koossa 18×9” ja 18×10” tarjoten kapea-leveä -yhdistelmät BMW-, Mercedes Benz- ja VAG-autoihin pulttijaoissa 5×112 ET25/35 sekä 5×120 ET25/35.

Hankookin testimenestys jatkuu

Hankook Winter I*Pike Tekniikan maailma talvirengastesti

Tekniikan maailman uusimmassa numerossa on tulevan kauden talvirenkaat laitettu jälleen paremmuusjärjestykseen ja pitkältä ei tarvitse Hankookia etsiä: nastarengastestin 2. sija pienimmällä mahdollisella erolla voittajaan.

1. Continental
2. Hankook
3. Nokian

”Hankookin pito jäällä on hieno, ja rengas ohjautuu ääritilanteissa varmasti ja loogisesti eikä yllätä terävillä takarenkaiden luistoilla. Myös lumella pito on upea ja ajattavuus rauhallista. Helpon käytöksen ansiosta nopeat väistötkään eivät tuota Hankookille ongelmia”, kirjoittaa TM.

Hankook keräsi parhaat pisteet ajettavuudesta talviolosuhteissa ja kellotti myös nopeimmat kierrosajat käsittelykokeissa sekä lumella että jäällä.

Myös kitkarengas Winter I*cept IZ2 sai kehuja etenkin jääpidosta, joka perinteisesti on osoittautunut vaikeimmaksi tehtäväksi kitkarenkaille.

”Hankook toimii jäällä lähes parhaiden kilpailijoiden malliin ja se on ajettavuudeltaan varsin rauhallinen”, TM.

Parempaa testitulosta talvirenkailta on vaikea enää odottaa ja kun testimenestys ei ole enää sattumaa, voidaan todeta Hankookin vakiinnuttaneen paikkansa premium-merkkien joukossa niin kesä- kuin talvirenkaidenkin osalta.

Uutuus: Autokamera Full HD

Autokameralla kuvaat näppärästi kaikkea, mitä liikenteessä tapahtuu. Tallennetut korkealaatuiset videot voivat olla tärkeitä kuljettajan oikeusturvan ja turvallisuuden kannalta. Jos matkalla sattuu jotain odottamatonta, kamera tallentaa aineiston ja voit katsella sen myöhemmin. Toisaalta voit aina hyödyntää autokameraa myös esim. maisemakuvaukseen tien päällä liikkuessasi.

Kamerassa on 2,4-tuumainen HD-näyttö ja sisäänrakennettu akku. Videoformaatti on AVI ja suurin videon tallennusresoluutio on 1920*1080, eli Full HD. Valokuvat tallentuvat JPG-formaatissa. Kamera tukee 4-32 GB:n SD-muistikortteja.

Uutuus: Akuttomat apukäynnistimet

Ultracap apukäynnistin

Akuttomat apukäynnistimet käyttävät hyväkseen heikon akun jäljellä olevaa varausta tarvittavan käynnistysvirran saavuttamiseksi. Sisäänrakennettu akku on korvattu uudella superkondensaattoriteknologialla, joka tekee laitteesta täysin huoltovapaan sekä käyttövalmiin missä ja milloin tahansa. Kompakti koko helpottaa säilytystä ja tekee käytöstä vaivatonta. Laite voidaan myös esiladata 12 V tupakansytytinliitännästä tai USB- liitännästä moottorin käynnistämiseksi ilman akkua.

  • Suorituskyky pysyy samana yli 10 vuotta eikä laske kylmissä lämpötiloissa
  • Ei tarvitse ladata säilytyksen ajaksi
  • Käyttöikä n. 10 000 käynnistystä
  • Hehkutustila diesel-ajoneuvoille
  • Mukana 12 V laturi

Tekniset tiedot
Käynnistysvirta
Latausaika akusta
Latausaika 12 V liitännästä
Latausaika USB-liitännästä

297-UC300
300 A
100 s
100 s
25 min

297-UC800
800 A
150 s
200 s
80 min

Top Truck mukana Maxpo 2017 -messuilla

Maxpo 2017 messut Top Truck

Top Truck on mukana maanrakennus- ympäristönhoitokoneiden suurtapahtumassa, Maxpo 2017 -messuilla 7.-9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä.

Tervetuloa tutustumaan Koivunen Oy:n osastoon D76!

 

Lisää tietoa messuista löydät Maxpo-messujen kotisivuilta.

 

Miljoonan kilometrin Mersu käyttää LIQUI MOLYn öljyjä

Belgialainen Marc Ghys ajoi Mersullaan miljoona kilometriä LIQUI MOLY -öljyjen ja -lisäaineiden avulla. Vuoden 2000 Mercedes E 270 CDI:n moottoriin käytettiin alusta alkaen vain LIQUI MOLY –tuotteita. Lue aiheesta lisää LIQUI MOLYn kotisivuilta.

 

Tervetuloa osastolle U318 – Power Truck Show 2017

Fixus Instagram Facebook sosiaalinen media

Power Truck Show 2017 -näyttelyn pystytystoimet on suoritettu ja Koivunen Oy:n osasto on valmis vastaanottamaan messuvieraat. Tervetuloa tutustumaan osastolle U318!

Förch-tuotteisiin uusi polyuretaaniliima

 

Förch kaksikomponentti liima

Synteettinen, 2-komponenttinen polyuretaaniliima. Käyttökohteina useimmat synteettiset muovit. Erittäin helppo käsitellä. Erittäin nopea kuivumisaika, 3 – 5 minuuttia. Voidaan maalata 10 -15 minuutin kuluttua. Pysyy joustavana kovettumisen jälkeen. Ylimaalattavissa perusmaaleilla 45 – 60 minuutin jälkeen. Pitkäkestoinen lämmönkesto jopa + 90 °C. Suutinta vaihtamalla liima on uudelleen käytettävissä vielä viikkojen jälkeen. Soveltuu käytettäväksi lähes kaikille muoveille, lasikuituvahvisteisille muoveille esim. kannattimet ovipaneeleissa, kattopäällysteissä, sisäpaneeleissa, peilikoteloissa, jäähdyttimessä, puskurissa, spoilerissa, ajovalokoteloissa jne. Väri antrasiitti.

Tuotteet saatavilla 60 ml liimapatruuna, liimasarja (1 pistooli + 5 suutinta + 2 liimaa) sekä 10 kpl:n vaihtosuutinpussi.

 

LiquiMolylta kaksi uutuusöljyä

LiquiMoly moottoriöljy uutuus TopTec

Top Tec 6100 0W-30

Moderni, polttoainetta säästävä moottoriöljy erityisesti uusimpiin  BMW-moottoreihin.  Öljyn kehityksessä on huomioitu Euro 6-päästöluokitus ja se täyttää viimeisimmän BMW Longlife 12-luokituksen. Moottorin sisäisen kitkan pienentämiseksi Top Tec 6100 on erittäin ohutta ja se soveltuu ainoastaan moottoreihin, jotka on alun perin suunniteltu kyseiselle BMW Longlife-luokitukselle.  Ei sovellu automaattisesti muiden 0W-30 viskositeettisten öljyjen tilalle.


Top Tec 6200 0W-20

Kehitystyössä Euro 6-päästöluokitukset huomioitu erittäin ohut moottoriöljy , joka täyttää viimeisimmät VW 508.00/509.00 hyväksynnät. Öljy soveltuu ainoastaan erityisesti sille suunniteltuihin moottoreihin, eikä se ole taaksepäin yhteensopiva aiempien hyväksyntöjen  mukaisissa moottoreissa. Erittäin ohut voiteluainekalvo mahdollistaa moottorin alhaisen sisäisen kitkan ja sen myötä pienemmän polttoaineen kulutuksen, mutta aiheuttaa öljylle sopimattomissa moottoreissa voimakasta kulumista. Top Tec 6200 ei ole lisäys- eikä vaihtokelpoinen muitten 0W-20 öljyjen kanssa.

Molemmat öljyt ovat saatavilla sekä 1 l että 5 l kannuissa.

Laufenn -uusi talvirengasmerkki Hankookilta

Koivunen Oy ja Hankook vahvistavat yhteistyötään ja tuovat yhdessä Suomen markkinoille Hankookin kakkosmerkin Laufennin. Laufenn on suunnattu hintatietoisille asiakkaille, jotka vaativat laatua, turvallisuutta ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan.

Laufenn-tuotemerkki julkaistiin vuonna 2014, ja Eurooppaan se saapui keväällä 2016. Suomen valloitus alkaa tulevalla talvikaudella 2017/2018, jolloin esitellään henkilöautojen nastarengas I Fit Ice(LW71) ja pakettiautojen kitkarengas LY31. Rengaskokoja on yhteensä 65, joista löytyvät kaikki yleisimmät Suomessa käytössä olevat koot tuumakoissa 13-18.

Laufennissa pyörää ei ole keksitty uudelleen, vaan nastarengas I Fit Ice perii monia innovaatioita isoveljeltään, testimenestyksiä niittäneeltä Hankookin I*Pike RS:ltä (W419).

LIQUI MOLY sponsoroi IIHF:n jääkiekon MM-kisoja

LIQUI MOLY toimii IIHF:n vuoden 2017 jääkiekon MM-kisojen virallisena sponsorina. Sen kunniaksi järjestämme Fixuksen Facebook-sivuilla LIQUI MOLY aiheisen kilpailun. Käy osallistumassa kilpailuun ja voit voittaa upeita palkintoja.

Kilpailun löydät täältä.

Tervetuloa Kuljetus 2017 -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 18.-20.5.2017!

Koivunen Oy osallistuu kuljetusalan erikoismessuille osastolla U 202.

Esittelemme 225 m2 ulko-osastollamme laajaa raskaankaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastolla voi tutustua PM-kappaletavaranostureihin, Hyvalift-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin lisävarusteisiin.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa keskitymme erityisesti laajenevaan Jost-tuotevalikoimaamme, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot, vetoaisat ja kuulakehät. Mukana on myös uusiutunut Bawer-varustelaatikkovalikoima sisältäen kevyet, alas ja sivulle aukeavat alumiiniset laatikot RST-kansilla. Uutta ovat myös Domar-lokasuojat integroiduilla kiinnikkeillä. Domar-lokasuojat toimitetaan tulevaisuudessa valmiiksi asennetuilla antispray-roiskeläpillä.

Varaosavalikoimastamme tuomme esille Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinvalmistajan Cummins Filtrationin tuotemerkki.

Kerromme myös uudesta K27 Truck -tuotemerkistämme. Ensimmäisenä tuotteena laajenevaan tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt hyötyajoneuvoihin. Tuoteperhe täydentyy myöhemmin monilla muilla raskaankaluston osilla ja palvelee asiakkaitamme yhdessä tunnettujen maailmanmerkkien rinnalla.

Työkaluosastomme esittelee ajoneuvojen testaustekniikkaa, josta mainittakoon Bosch-KTS 800 Truck diagnosointilaite + ESI[tronic] Truck-ohjelmisto.
Uutta osastolla: Gedore Automotive -erikoistyökaluja hyötyajoneuvoja varten.

Esillä on myös edustamiamme Hankook- ja Aeolus-renkaita hyötyajoneuvoihin.

Lisäksi julkistamme valtakunnallisen raskaankaluston Top Truck -korjaamoketjun ratkaisuna ajoneuvojen huolto- ja korjaustoimintaan.

Rekisteröidy jo ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi käyttämällä tätä linkkiä: Kuljetus 2017
Muistathan tulostaa rintakortin ja ottaa sen mukaasi tullessasi messuille.

Hankookin testimenestys jatkuu

Hankook autobild testimenestys

AutoBild –lehti erotteli jälleen jyvät akanoista suurella kesärengastestillään, jossa mukana oli peräti 52 rengasta eri rengasvalmistajilta koossa 225/50R17.

Viime vuonna testin voittanut Hankookin VentusPrime³ (125) sai jälleen ”Erinomainen”-merkinnän sijoittuen neljänneksi. AutoBildin yhteenveto:

”Vahvuudet: Korealaisen premium-renkaan käsittelyominaisuudet ovat tasaiset. Hyvä hidastuvuus jarrutuksissa märällä ja kuivalla. Alhainen ohiajomelu. Kohtuullinen hinta. Hyvä taloudellisuus.”

Huomattavaa suorituksessa on myös, että Hankook on ainut testin voittajan kanssa, jonka yksittäisten osa-alueiden arvosana ei laske alle kahdeksan. Tämä kertoo erittäin onnistuneesta rengassuunnittelusta.

 

Aeolus-renkaille merkittävä noteeraus ADAC:n testissä

Tänä vuonna ADAC testasi 16:sta eri valmistajan kesärenkaita koossa 195/65R15 91V mukaan lukien Aeoluksen PrecisionAce2:n (AH03).

Testin tärkein ja painotetuin osa-alue oli märkäpito, jossa Aeoluksen toisen sukupolven TÜV-hyväksytty rengas näytti kyntensä saaden testin neljänneksi parhaan arvosanan 2,2. Loppuarvosana 3,0 taas oikeuttaa Aeolukselle ansaitusti paikan muiden laatumerkkien joukossa.

 

LIQUI MOLY on vuoden 2017 jääkiekon MM-kisojen virallinen sponsori

5.–21. toukokuuta Saksassa ja Ranskassa järjestettävä turnaus on tämän kauden viimeinen LIQUI MOLY:n miljoonaluokan talviurheilusponsorointipakettiin sisältyvä tapahtuma. Yritys on jo aiemmin sponsoroinut eri lajien kansainvälisiä kilpailuita Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

LIQUI MOLY:n logo näkyy sekä Kölnin että Pariisin kisahalleissa kaukalon laidalla televisiossa hyvin näkyvässä paikassa maalin takana sekä kaikissa virallisissa kisapapereissa, väliseinissä ja mediakuutioissa. TV-lähetykset näkyvät yli sadassa eri maassa ja paikan päällä katsomoissa vierailee satojatuhansia katsojia.