fixusmerkillisen reilu
ruotsi

Fixus Vägsäkerhet

En tjänst för bilisten som uppskattar lätthet och ro på vägen.

• Du skyndar till jobbet och får punktering på motorvägen.
• Du hämtar barnen från dagis och bränslet tar slut.
• Flyget går om en timme och bilen startar inte.

Alla råkar ut för dessa situationer. Vi på Falck är specialiserade på att hjälpa dem som rör sig på vägen.

Falck har jour dygnet runt och är alltid redo att hjälpa, oberoende vad som skett och var.

Uppskattad kundtjänst

Årligen sköter vi över 150 000 situationer som kräver hjälp på vägen. Varje månad mäter vi kvaliteten på vår tjänst genom en förfrågan per textmeddelande. Kunderna gav betyget 9,1 (skalan 0-10). Förfrågan skickar vi månatligen till 25 % av våra kunder.

Fixus Vägsäkerhet hämtar hjälp i varje situation

Tekniskt fel eller utkörning, vi kommer och hjälper dig var som helst dygnet runt. Som kund hos Fixus Vägsäkerhet är tjänsten gratis för dig. Du betalar enbart för eventuella reservdelar (t.ex. nytt batteri eller bränsle). Du behöver inte bekymra dig för tjänstens kostnader eller försäkringsvillkor eftersom vi ersätter situationer som din biltjänstförsäkring ofta inte ersätter. Sådana situationer är:

• Bogsering av bilen från hemgården
• Punktering
• Nycklarna blev inuti en låst bil
• Bränslet tog slut mitt under resan
• Fast i snödrivan
• Hjälpstart vid tomt batteri
• Den reparerade bilens leverans till hemorten

Ersättande bil

Vi erbjuder en ersättande bil för högst två dygn, så att du kan fortsätta din resa så bekvämt som möjligt. Du betalar endast 15 € i självrisk per dygn.

Giltig i alla EU-länder

Du kan fira din semester utan oro med bil, motorcykel eller t.ex. husbil i EU-länder (även Norge och Schweiz). Oberoende av din position är hjälpen till problemsituationer endast på ett telefonsamtals avstånd – på ditt eget modersmål. Du kan fira din semester utan oro med bil, motorcykel eller t.ex. husbil i EU-länder (även Norge och Schweiz). Oberoende av din position är hjälpen till problemsituationer endast på ett telefonsamtals avstånd – på ditt eget modersmål.

OBS! Tjänstens giltighet kräver bilserviceförsäkring. Falck har rätt att debitera ditt försäkringsbolag för kostnaderna som ersätts av bilserviceförsäkringen.

Falck Bogserings- och Vägservice

Falck Bogserings- och Vägservice är en bogseringstjänstkedja som täcker hela Finland och som består av lokala företagare.

Vi betjänar mångsidigt samt med stark yrkeskunnighet och erfarenhet i alla problemsituationer som möter bilisten. Vi hämtar hjälpen till dig när du är på vägen -oberoende vilket fordon du rör dig med. Bogseringen beställer du lätt och snabbt i hela landet, dygnet runt, via vårt nummer 0100 2400 (1,98 €/min + lna/msa).

Vi agerar i ett tätt samarbete med de flesta bilmärken, importörer och återförsäljare samt med försäkringsbolag och myndigheten.

Vi känner så bilarna som passagerarna i dem. I och med vår långa erfarenhet så vet vi hur bilistens ”specialsituationer” löses. Ingen situation är främmande för vårt hjälpnätverk.

Som kund hos Fixus-verkstäder får du tjänsten till priset 3,90 € /månad. Du kan säga upp tjänsten när du vill.

Fixus vägsäkerhet