Autoform-kattokotelovalikoima päivittyy neljällä uudella mallilla

Autoform kattokotelouutuudet aukeavat molemmilta puolilta, suksiboksi, kattokotelo

Autoform-kattokoteloille on ominaista vakaus ja taattu ruotsalainen laatu sekä pohjoismaisen ilmaston kestävä valmistusmateriaali. Kattokotelovalikoima on päivitetty useilla yksityiskohtaisilla parannuksilla ja uusilla malleilla.

Innovatiivisin parannus on uusi pikakiinnike Quick Grip 2.0, joka on helppo käsitellä ja asentaa. Siinä on uusi sisäänrakennettu turvatoiminto, joka saa käpälät tarttumaan oikean suuruisella voimalla taakkatelinetankojen ympärille. Uusi Quick Grip 2.0 sopii 25 – 100 mm:n levyisille taakkatelinetangoille. Muita parannuksia ovat lukon suojaus, oranssi lukituslaite ja uudet kuormaliinat kaikissa malleissa.

Nordic Loader Premium -kattokotelossa kannen sisäpuoli on valkoinen, jolloin uudella anturilla varustettu led-sisävalaisin heijastuu paremmin. Lisäksi siinä on matto äänenvaimennusta varten sekä kuorman kiinnitystä helpottava tavaraverkko.

H22- ja H20-sarjan koteloissa on päivitetty moderni muotoilu, joka sopii paremmin nykypäivän automalleihin. Niissä on korkeamman tilavuuden ansiosta isompi kuljetuskapasiteetti, esim. H22-mallissa 500 litraa. H20-malli soveltuu 200 cm:n mittaisena paremmin lyhytkattoisille autoille. Molempiin malleihin on lisätty taakse aukko auton antennia varten.

M22-kattokotelo on tilavuudeltaan 390 litraa, ja 225 cm mittaisena se soveltuu täydellisesti hiihtosuksien kuljetukseen.

Koteloiden valmistusmateriaali on iskun- , lämmön- ja UV-säteilyn kestävää ABS-muovia, joka on täysin kierrätettävä ja ympäristöystävällinen. Autoform-kattokotelot ovat City Crash -hyväksyttyjä ja niillä on 5 vuoden takuu. Kaikki uudet kotelomallit aukeavat molemmin puolin kiinnityksen ja kuormaamisen helpottamiseksi.