Fixus Suomen koripallomaajoukkueiden matkaan

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Lisäksi Fixus-ketju lähtee tukemaan nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisoja. Sopimus on kestoltaan 1+1 -mittainen.

Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio on tyytyväinen uudesta ja laaja-alaisesta yhteistyöstä, joka kohdistuu useisiin maajoukkueisiin.

– Ensimmäiset neuvottelut yhteistyöstä käytiin jo keväällä 2017. On hienoa, että olemme pitkäjänteisellä työllä pystyneet osoittamaan yrityksille, että Susijengin kohdalla kyse ei ollut vain hetkellisestä ilmiöstä. Myös se, että Fixus lähtee mukaan naisten ja nuorten maajoukkueiden toimintaan osoittaa, että kumppanimme jakavat kanssamme samanlaisen arvopohjan, Vertio avaa.

Fixuksen ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari näkee uudessa yhteistyökumppanuudessa monia positiivia asioita.

– Yhteistyö sopii erittäin hyvin Fixus-ketjun tavoitteisiin, kuten mm. tunnettuuden kasvattamiseen ja ketjun kattavuuden esiin tuomiseen, onhan suomalainen koripallo, Susijengin johdolla, lyönyt itsensä läpi koko Suomen mittakaavassa – aivan kuten Fixus-ketjun palveluverkosto.