Parempi tapa startata talviaamuun

Defan sisätilalämmittimet, akkulaturit ja moottorinlämmittimet takaavat paremman tavan startata talviaamuun.

Harva asia on yhtä ärsyttävä kuin paksun jääkerroksen raaputtaminen tuulilasista ennen istumista jääkylmään autoon. DEFA:n autolämpöjärjestelmällä voit unohtaa kaiken tuon.

DEFA-moottorinlämmitin vähentää moottorin kulumista, laskee polttoaineenkulutusta ja vähentää haitallisia päästöjä. Polttoaineenkulutus pienenee jopa 24% ja päästöt pienenevät jopa 71%. Sisätilanlämmitin puolestaan poistaa jään/huurteen auton laseista, vähentää kiirettä ja tekee sinusta paremman ja turvallisemman kuljettajan. Luonnollisesti sisätilanlämmitin myös lämmittää auton ohjaamon tehden matkaan lähdöstä mukavampaa.

Akku kaipaa huoltoa ja ylläpitoa siinä missä muukin auto

Akun lataustarve voidaan hoitaa erillisellä akkulaturilla aina tarpeen niin vaatiessa tai kiinteällä akkulaturilla säännöllisesti. Kuluttajan kannalta kiinteä akkulaturi on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo tapa varmistua akun riittävästä lataustilasta.

DEFA:n valikoimasta löytyy erilaisia kiinteitä akkulatureita kuluttajien kaikkiin käyttötarpeisiin. Yksinkertaisimmillaan kiinteä akkulaturi asennetaan autoon ja sitä käytetään liittämällä tuttu vihreä johto auton pistokkeeseen, jolloin auton akku latautuu yön aikana ilman muita erillisiä toimenpiteitä. Autoihin joissa on tehdasasennettu tai jälkiasennettu polttoainekäyttöinen lisälämmitin, tulisi aina asentaa kiinteä akkulaturinsarja lisävarusteena.

DEFA-tuotteet löydät liikkeistämme kautta maan tai verkkokaupastamme Fixusnetistä. Asennukset onnistuvat puolestaan helposti ja edullisesti lähimmällä Fixus-korjaamolla.