Veikkausliiga ja Fixus jatkavat yhteistyötä

Veikkausliiga ja Fixus jatkavat keväällä 2019 käynnistynyttä yhteistyökumppanuuttaan. Molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä tähän mennessä toteutettuun yhteistyöhön.

Veikkausliigan ja Fixuksen valtakunnallinen yhteistyö sai kelpo startin kaudella 2019. Veikkausliiga on väkevässä nosteessa kaikilla tärkeillä mittareilla, ja yhteistyön jatkaminen toimialansa johtavan brändin kanssa myös kaudella 2020 nostaa Veikkausliigan profiilia entisestään, iloitsee Veikkausliigan liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville-Mikko Korkka.

Veikkausliiga ja suomalainen jalkapallo yleisesti ovat viimeisen vuoden aikana tarjonneet koko Suomen kattavasti huikeita onnistumisia ja tätä kautta yhteistyökumppanin näkökulmasta tärkeitä kontakteja, joten yhteistyön jatko oli meille helppo päätös, kertoo Fixus-ketjun ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari.

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjan järjestävä organisaatio. Veikkausliigan muodostavat ja sitä hallinnoivat Veikkausliigassa pelaavat kaksitoista eri puolilta Suomea tulevaa seuraa. Veikkausliigan tehtävä on seurojen ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä sarjan markkinointi Veikkausliigan aidon ja avoimen arvopohjan mukaisesti.