Loading...

Vinkkejä talven kuljetuksiin

kattoboksi suksiboksi kuljetus autoform kattokotelo

Kattokotelolla kuljetat kätevästi ja turvallisesti kaikki talven hiihtovarusteet, sukset, lumilaudat ja muut harrastusvarusteet niiden viemättä ylimääräistä tilaa auton sisältä. Laadukas kattokotelo on kestävä ja pitkäaikainen ratkaisu kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin ympäri vuoden.

Kattokotelon valinnassa on ensisijaisesti kiinnitettävä huomiota seuraaviin asioihin

Kuljetustarve. Mitä on tarkoitus pääsääntöisesti kuljettaa? Murtomaasuksille tarvitaan pisin mahdollinen kotelomalli, kun taas laskettelusukset ja lumilaudat mahtuvat lyhyempään malliin.

Sopivuus. Kattokotelo kiinnitetään auton taakkatelineisiin, joten on syytä varmistaa kotelon ja  telineiden  yhteensopivuus.

Käyttömukavuus. Helppoutta ja nopeutta arvostava valitsee pikakiinnikkeillä varustetun kotelon, jonka asentamiseen ei tarvita ylimääräisiä työkaluja. Molemmilta puolilta aukeava ja keskuslukituksella varustettu kotelo on huomattavasti käytännöllisempi, sen kiinnittäminen ja kuorman käsittely on helpompaa. Muista pitää kotelon avaimet hyvässä tallessa, esimerkiksi auton hanskalokerossa.

Kiinnitys. Kaikki kuorma, mitä kattokotelossa kuljetetaan, on  kiinnitettävä huolellisesti niille tarkoitetuilla kiristyshihnoilla. Huonosti kiinnitetty kuorma voi aiheuttaa koko kattokotelon irtoamisen äkkijarrutustilanteessa. Muista myös huolehtia itse kotelon kiinnityksen tarkistus jokaisen avauksen jälkeen.

2018-01-23T10:22:28+00:00