fixusmerkillisen reilu
ruotsi

Fixus-korjaamoketju kattaa koko Suomen!

Palveluksessasi on 220 autokorjaamoa Hangosta Ivaloon tarjoten kattavasti erilaisia huolto-, korjaus- ja lisäpalveluja. Säästä aikaasi muuhun mukavaan ja tuo autosi meille!

Tiesitkö, että autosi takuu säilyy meillä?

Fixus-korjaamopisteissä huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. Fixus-ketjun korjaamot käyttävät huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Auton valmistajan antama takuu säilyy, kun huollot suoritetaan valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti huomioiden Suomen olosuhteet.

Saat huoltotarjouksen helposti ja nopeasti joko paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvitsemme vain auton rekisteritunnuksen.

Huollot ja korjaukset kaikille automerkeille - takuulla!

Pyydä huoltotarjous

Huoltotarjouslomakkeen saat esille myös valitsemalla kartalta haluamasi huoltopisteen ja klikkaamalla huoltopistettä oikean reunan valikosta.

Uutta! Katso huoltohinta ja varaa aika!

Syötä vain rekisteritunnus ja ajetut kilometrit - saat määräaikaishuollon hinnan ja sisällön muutamassa sekunnissa. Tämän jälkeen voit valita haluamasi lisäpalvelut ja varata ajan huollollesi. Nopeaa ja helppoa!

Saatavilla seuraavilta Fixus-korjaamoilta:
Espoo, Autohuolto Kivimäki
Espoo, Finno-Auto
Helsinki, CarCorner
Kangasala, Kangasalan autohuolto
Kerimäki, Autokorjaus ja -huolto Tmi H.Kovanen
Naantali, Aurinkotien Auto Oy
Orivesi, Ysitien Auto Oy
Pohjankuru, Pohjan Varaosamyynti & Korjaamo
Raisio, Kakkostien Auto Oy / Fixus-huolto Raisio
Riihimäki, Fixus Center Riihimäki
Tampere, Fixus Huolto Lielahti
Veikkola, Fixus E-autohuolto Veikkola

Palvelu löytyy ko. korjaamoiden kohdalta yllä olevasta karttapalvelusta; hae oikea paikkakunta/korjaamo ja klikkaa korjaamon tietoihin. Voit hakea haluamasi korjaamon oheisesta kartasta hakusanalla tai klikata oheista linkkiä, joka avaa korjaamon tiedot uuteen välilehteen.

Palvelua tarjoavien Fixus-korjaamoiden määrä kasvaa koko ajan - tiedustele oman Fixus-korjaamosi tilannetta suoraan yrittäjältä. Kaikille korjaamoille voi edelleen lähettää tarjouspyyntöjä perinteisillä tarjouspyyntölomakkeilla.

Huoltokorjaamot

Kaikki huoltokorjaamot näet listattuna täältä.

Tieturva

Fixus-tieturva palveluun pääset tutustumaan täältä