fixusmerkillisen reilu
ruotsi

Sekretesspolicy

Information som lämnas in vid användarnas kontaktbegäran används inte för marknadsföring av Koivunen Oy. Informationen som användaren lämnar in vidarebefordras via Maplet Oy’s server till verksamhetsstället som användaren har valt. Koivunen Oy ansvarar inte för behandling av begäran på verksamhetsställena. Informationen vidarebefordras även till Koivunen Oy, till Koivunen Oy’s angivna person ifall det valda verksamhetsstället inte returnerar en läskvittering till servern inom fyra dagar.

Kontaktbegäran lagras på servern i sex månader. Användaren kan kontrollera, ändra och ta bort sin begäran genom att skicka en skriftlig begäran till personen som ansvarar för kontaktbegäran: Jonna Hanhisuanto, jonna.hanhisuanto(at)koivunen.fi. Koivunen Oy förbehåller sig rätten att vägra behandla en viss begäran för att säkerställa rättssäkerheten hos företaget eller på grund av meddelandets innehåll.

Webbplatsen kan använda webbkakor (cookies) för att erbjuda tjänster och underlätta användningen av tjänsterna. Användarna kan inte identifieras med hjälp av enskilda webbkakor. Kakorna och data som samlas in via dem kan användas för att analysera användbarheten och användningen av webbtjänsten, för att förbättra säkerheten, att övervaka användningen och att utveckla tjänsten.

Webbkakor och information som erhålls via dem kan användas för inriktad kommunikation, reklam och innehållsproduktion för webbtjänsten (t.ex. efter du har besökt vår hemsida kan vi annonsera produkter som du har tittat på tidigare eller andra relaterade produkter på vår webbsida eller på våra partners webbsidor), för utveckling av webbplatsen samt för att mäta och optimera marknadsföringsaktiviteter.

Användaren kan godkänna användningen av webbkakorna eller vägra deras användning i din webbläsares inställningar. Webbkakorna är nödvändiga för funktionaliteten hos vissa tjänster, och därför garanterar Koivunen inte funktionaliteten hos alla tjänster om webbkakorna inte tillåts.

Webbkakorna av webbtjänstens marknadsföringspartners gör det möjligt att inrikta eller mäta marknadsföringsaktiviteter även på andra företags webbplatser som deltar i marknadsföringssamarbete, i en s.k. annonsnätverk.

Användaren kan välja att blockera reklam eller syftet av innehållet i enlighet med sina egna intressen som baseras på webbkakor här: http://www.youronlinechoices.com/se/dina-val.
Användningen av kunddata för att styra in reklam på Facebook kan begränsas här: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen.

För att förbättra användbarheten av tjänsterna kan webbplatsen genomföra undersökningar som lagrar information såsom klickningar eller musrörelser utförda av användarna på en enskild webbplats.