Koivunen tiedotteet2020-03-06T09:16:59+02:00

TRICO Flex -pyyhkijänsulista on lanseerattu päivitetty versio

Päivitys TRICO Flex -sulkalinjaan

Trico Flex -pyyhkijänsulista on lanseerattu päivitetty versio. Sulkien kiinnitysjärjestelmää on yksinkertaistettu ja pakkausmateriaali on vaihtunut blisteristä ympäristöystävällisempään kartonkiin. Lisäksi Flex-sulkien valmistus on siirtynyt EU:n alueella toimivalle tehtaalle, joka valmistaa sulkia myös ensiasennukseen.

Trico Flex -sulkalinja sisältää 15 tuotenumeroa, joilla on 95 % ajoneuvokattavuus. Flex-sulat käyvät lisäksi myös koukkukiinnitteisiin varsiin.

TRICON laajasta valikoimasta löytyvät lisäksi myös perinteiset teräsrunkoiset sulat, japanilaistyyppiset Hybrid-sulat, TX- raskaan kaluston sulat sekä multikiinnitteiset Flat-takasulat.

TRICO (Tri-Continental Corporation) on perustettu vuonna 1917, ja se on maailman ensimmäinen massatuotettujen pyyhkijänsulkien valmistaja.

TRICO Flex -pyyhkijänsulat löytyvät Fixus-liikkeistä kautta maan sekä verkkokaupastamme Fixusnet.fi.

Tuotevalikoimamme kasvaa Brembon, Remsan ja TCMaticin varaosilla

Valikoimiimme Brembo jarrut Remsa jarrut TCMatic automaattivaihteiston osat.

Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, kesän 2023 aikana varastoomme saapuu kolme uutta linjaa. Brembon maailmankuulut jarrulevyt, laadukkaat Remsan jarrupalat sekä TCMaticin momentinmuuntimet.

Brembo on italialainen yritys, joka on erikoistunut jarrujärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen autoille, moottoripyörille ja raskaalle kalustolle. Brembo on yksi maailman johtavista jarrujärjestelmien valmistajista, ja se toimittaa osia monille tunnetuille automerkeille, kuten Ferrarille, Porschelle, BMW:lle, Mercedes-Benzille ja monille muille. Brembo tunnetaan laadukkaista jarruistaan, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden.

REMSA Eurofren Systems, S.L. on espanjalainen yritys, joka valmistaa jarruosia autoihin. Yritys perustettiin vuonna 1970, ja se on keskittynyt erityisesti jarrupalojen, -satuloiden, -levyjen ja muiden jarruosien valmistukseen. Remsa on laajentanut toimintaansa useisiin maihin, ja se toimittaa osia useille kansainvälisille autonvalmistajille sekä varaosakauppiaille.

Remsan tuotteet tunnetaan laadukkaista materiaaleista ja innovatiivisesta suunnittelusta, jotka parantavat jarrujen suorituskykyä ja turvallisuutta. Yritys noudatta myös kestävän kehityksen periaatteita valmistusprosessissaan, mikä tarkoittaa, että se pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset ja tuottamaan kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

TCMatic on espanjalainen yritys, joka on aloittanut toimintansa 2012. TCMatic on erikoistunut henkilöautojen automaattivaihteiston osiin.

Raskaan kaluston MECA Truck aluevarastot

Laita tähän lyhyt kuvaus artikkelista, sisällytä Fixus

Koivunen Oy tehostaa raskaan kaluston tuotteiden jakelua. Raskaan kaluston tuotteet ovat jatkossa saatavilla myös MECA Truck Lahden, Oulun ja Seinäjoen aluevarastoista. Aluevarastot sijaitsevat Fixus Centereiden yhteydessä.

MECA Truck -aluevarastot palvelevat asiakkaita Koivunen Oy:n monipuolisen ja kattavan tuotevalikoiman lisäksi raskaan kaluston tuotevalikoimalla.

MECA Truck varaosamyymälä Lahti

Alavankatu 3
15610 Lahti
010 650 7044

Avoinna:
Arkisin klo 7.30-17.00

MECA Truck varaosamyymälä Oulu

Oritkarintie 6
90400 Oulu
010 6507 012

Avoinna:
Arkisin klo 8.00-16.30

MECA Truck varaosamyymälä Seinäjoki

Nurmontie 113
60510 Seinäjoki
010 650 7078

Avoinna:
Arkisin klo 8.00-16.30

Kaikki MECA Truck -toimipisteet löydät täältä, ja kaikki Fixus-toimipisteet löydät osoitteesta www.fixus.fi.

Kuljetus 2023 -messut Jyväskylässä 25.-27.5.2023

Laita tähän lyhyt kuvaus artikkelista, sisällytä Fixus

Koivunen Oy osallistuu vuoden tärkeimpään kuljetusalan tapahtumaan, Jyväskylän Kuljetus 2023 -messuille, osastolla U235. Esittelemme yli 200 m² osastollamme laajaa raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastollamme voi tutustua PM- ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari International – lisävarusteisiin. Osastollamme on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varusteisiin. Näistä esittelemme mm. Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa. Osastollamme on myös esittelyssä PM-kappaletavaranosturilla varustettu kuorma-auto.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvistä tuotteista esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät sekä Bawer- ja Daken-varustelaatikkovalikoimaa. Varaosavalikoimastamme tuomme esille mm. raskaan kaluston Monroe-iskunvaimentimia ja Gatesin moniurahihna-, vesipumppu-, kiristin-, ja rullavalikoimaamme. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoimaa. Tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin.

Työkaluosastomme esittelee mm. paineilmatoimisia, hydraulisia AC-nostimia sekä Boxo- ja Klann-työkaluvaunuja. Nähtävillä ovat myös Bosch KTS Truck -diagnoositesteri sekä DCU 220 -tietokone. Osastollamme on lisäksi esillä valopioneeri Philipsin lisävaloja sekä edustamiamme Hankook- ja Petlas-renkaita hyötyajoneuvoihin.

Lisäksi esittelemme osastollamme alkuvuodesta lanseeratun 2023 MECA Truck -ketjun toimintaa. MECA Truck on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva, raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketju. Suomessa ketjua hallinnoi Koivunen Oy ja toimipisteitä on 35.

Tervetuloa käymään osastollamme!

Koivunen Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Helena Sauramo

Laita tähän lyhyt kuvaus artikkelista, sisällytä Fixus

Koivunen Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Helena Sauramo. Helena aloittaa toimitusjohtajana Koivusella 15.5.2023.

Helenalla on vankka kokemus autoalalta, jossa hän on toiminut johtavissa tehtävissä suomalaisessa autoliikkeessä Delta Motor Groupissa vuodesta 2010. Viimeiset 4 vuotta hän on toiminut Delta Auto Oy:n toimitusjohtajana.

Gates Automotivesta Koivunen Oy:n uusi yhteistyökumppani

Gates Automotivesta Koivunen Oy:n uusi yhteistyökumppani

Kaksi perinteikästä autoalan vahvaa osaajaa on aloittanut yhteistyön. Koivunen Oy:n valikoimassa on nyt koko Gatesin laaja ja laadukas tuotevalikoima. Varastossamme on jo nyt yli 500 uutta nimikettä, ja valikoima laajenee jatkuvasti kysynnän mukaan.

Gatesilla on pitkä historia autoteollisuudessa, ja se tunnetaan kaikkien merkittävien automerkkien alkuperäisosatoimittajana. Yli 100 vuoden kokemus osien valmistuksesta takaa sen, että sopivuus ja laatu vastaavat täysin tarpeitanne. Gates täydentää täydellisesti jo olemassa olevaa moniurahihna-, vesipumppu-, kiristin-, ja rullavalikoimaamme. Valikoima kattaa kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston tuotteet sekä ja kaiken siltä väliltä.

Lisäksi valikoimiimme on tullut henkilöautojen jakopään hihnasarjoja vesipumpuilla sekä termostaatteja. Myös ajoneuvokohtaisia ahdin- ja vesiletkuja on tulossa valikoimiimme. Tehdastoimitukset toimivat nopeasti ja edullisesti ympäri Suomen.

Koivunen Oy tuo Suomeen raskaan kaluston MECA Truck -korjaamoketjun

Koivunen Oy tuo Suomeen raskaan kaluston MECA Tuck -korjaamoketjun

Autoalan teknisen kaupan monialayritys Koivunen Oy tuo vuoden 2023 alusta Suomen markkinoille raskaan kaluston korjaamoketjukonseptin, MECA Truckin. Samalla Koivunen Oy lopettaa raskaan kaluston Top Truck -konseptin hallinnoinnin Suomessa. MECA Truck -korjaamoverkoston runko muodostuu Top Truck -ketjun pohjalle ja siihen kuuluu ensi vaiheessa n. 30 raskaan kaluston korjaamoa ympäri Suomea. MECA Truck -konsepti on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. MECA Truck -ketjun toimintamalli perustuu itsenäisten raskaan kaluston korjaamoiden sekä Koivunen Oy:n väliseen yhteistyöhön.

Pohjoismaista yhteistyötä

MEKO  Group  on  johtava  autoalan  jälkimarkkinakonserni  toimien  Ruotsissa,  Norjassa,  Tanskassa,  Suomessa,  Puolassa  ja  Baltian  maissa.  Yhteistyö  ja  konseptin  kehittäminen  tulevat  entisestään  tiivistymään MEKOn hallinnoimaan  MECA  Truck  -ketjuun  Pohjoismaissa  kuuluvien  kesken.  Lisäksi  pohjoisilla  teillämme  liikkuva  raskaan  kaluston  autokanta  on  hyvin  yhteneväistä.  MECA  Truck  on  raskaan  kaluston  korjaamopalveluita  tarjoava  ketjukonsepti.  Tällä  hetkellä  Pohjoismaissa toimii useita kymmeniä ketjukonseptiin kuuluvia korjaamoita. Suomessa MECA Truck -korjaamoita löytyy eteläisestä Suomesta aina Lappiin saakka.

Vahva konsepti itsenäisille hyötyajoneuvokorjaamoille sekä laadukasta ja asiantuntevaa palvelua asiakkaalle

Koivunen Oy tarjoaa MECA Truck -ketjun jäsenille laajan teknisen tuki- ja palveluverkoston. Kattava tuotevalikoima, keskitetyt hankinnat, sähköinen varaosaluettelo, yhteistyökumppanit, koulutukset ja markkinointitoimet tuovat korjaamolle lisää kilpailukykyä ja mahdollisuuden tehostaa toimintaansa edelleen. Ketju tarjoaa asiakkailleen laajan korjaamoverkoston, jossa tehdään monimerkkihuoltoja ja -korjauksia laadukkaasti, käyttämällä alkuperäisiä tai niitä vastaavia osia. Korjaamoilla on käytössään nykyaikaiset laitteet ja työkalut sekä riittävän korkea ammattitaito, joiden avulla se kykenee suorittamaan säännölliset huollot ja korjaukset kuorma-autoihin ja perävaunuihin. MECA Truck -ketju tuo asiakkailleen monipuolisen ja laadukkaan palvelu- ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyisen hinnoittelun. MECA Truck tarjoaa asiakkailleen 24/7 hinaus- ja tiepalvelun.

Lähimmän MECA Truck -korjaamon löydät osoitteesta: www.meca.fi/truck

Raskaan kaluston aluevarastot

Fixus Center Oulu mahdollistaa raskaan kaluston varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle. Myös Fixus Center Lahti ja Fixus Center Seinäjoki palvelevat raskaan kaluston asiakkaita monipuolisella tuotevalikoimalla. Koivunen Oy tulee tehostamaan raskaan kaluston tuotteiden alueellista jakelua edelleen.

100 vuotta Bosch-akkuja!

Bosch -akut täyttävät 100 vuotta, saatavilla Koivunen keskusvarastolta ja Fixus-liikkeistä kautta maan.

Tehokkaita Bosch-käynnistysakkuja on nykyään saatavilla henkilöautoihin, hyötyajoneuvoihin, kaksipyöräisiin ja vapaa-ajan ajoneuvoihin. Bosch aloitti käynnistysakkujen valmistuksen Stuttgartin esikaupunkialueella Feuerbachissa – aluksi moottoripyöriin ja vuodesta alkaen myös 1927 henkilöautoihin.

Vuosikymmenten kokemus

Käynnistysakut ovat kuuluneet jo 100 vuoden ajan niihin tuotteisiin, joita Bosch jatkuvasti kehittää yhteistyössä autonvalmistajien kanssa.

Laaja valikoima käynnistysakkuja kaikenlaisiin ajoneuvoihin

Boschilla on käynnistysakuista 100 vuoden kokemus ja asiantuntemus, kuten nämä historialliset virstanpylväät osoittavat: 1960-luvulla Boschin tuoteohjelmassa oli muovikotelollisia akkuja, joissa oli latausilmaisin. Henkilöautojen huoltovapaat akut seurasivat 1980-luvulla. 1990-luvulta lähtien Bosch-käynnistysakkujen PowerFrame-teknologia takasi pitkän käyttöiän ja korkean käynnistystehon. Vuodesta 2000 lähtien Boschin valikoimaa on täydennetty tehokkailla AGM-käynnistysakuilla, jotka on suunniteltu nykyaikaisiin henkilöautoihin, joissa on mm. start-stop-järjestelmä ja monia sähkökuluttajia.

Akkuvalikoimaa kehitetään jatkuvasti

Vuonna 2016 Bosch voitti Automechanika Frankfurtin innovaatiopalkinnon moottoripyöriin suunnitelluilla litiumioniakuillaan. Vuonna 2019 esiteltiin Bosch TA AGM, hyötyajoneuvojen akku, joka vastaa korkeisiin energiatarpeisiin vaativilla pitkän matkan kuljetuksilla. Ensiasennukseen Bosch on kehittänyt ja valmistanut 48 voltin akkuja hybridiautoihin vuodesta 2019. 48 voltin akut varastoivat jarrutusenergiaa ja avustavat polttomoottoria kiihdytyksen aikana. Tämä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

Akkuvalikoima sisältää henkilöautojen akkujen lisäksi myös hyötyajoneuvojen, kaksipyöräisten ja vapaa-ajan ajoneuvojen, kuten matkailuautojen käynnistysakut. Klassikkoautoille Bosch Classic on julkaissut nykyaikaiseen tekniikkaan perustuvat 1950-luvun tyyliset 6 voltin ja 12 voltin akut, joissa on mm. kalsiumteknologiaan perustuvat levyt ja kotelon kanteen integroitu räjähdyssuojaus. Nämä akut on valmistettu uusimpien ympäristö- ja laatustandardien mukaisesti, ja ne saavuttavat lähes samat turvallisuusvaatimukset ja käyttöiän kuin muut nykyaikaiset käynnistysakut.

FinnMETKO 2022 -näyttely Jämsässä 1.-3.9.2022

Koivunen Oy osallistuu Suomen suurimpaan raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttelyyn osastolla 312. Esittelemme 200 m² osastollamme laajaa raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastollamme voi tutustua PM- ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari Inter- national -lisävarusteisiin. Osastollamme on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varus- teisiin. Näistä esittelemme mm. HYVA:n öljysäiliösarjoja sekä Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa. Esittelyssä on myös PM-kappaletavaranosturilla varusteltu kuorma-auto.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät sekä Bawer-varustelaatikkovalikoimaa, jossa uutuutena pikakiinnitteiset varuste- laatikot muovisena ja rosterisena. Varaosavalikoimastamme tuomme esille mm. Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinval¬- mistajan, Cummins Filtrationin tuotemerkki. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoimaa. Tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin. Lisäksi esittelemme raskaan kaluston Monroe iskunvaimentimia.

Työkaluosastomme esittelee paineilmatoimisia, hydraulisia AC- ja Snit-nostimia, uuden sukupolven Projecta-apu- käynnistimiä, Dawell-induktiokuumentimia sekä Hypertherm-plasmaleikkuria. Nähtävillä ovat myös Bosch KTS Truck -diagnoositesteri sekä DCU 220 -tietokone. Osastollamme on lisäksi esillä valopioneeri Philipsin lisävaloja, K27:n kauko- ja työvaloja sekä edustamiamme Hankook- ja Petlas-renkaita hyötyajoneuvoihin.

Romac-, Coro- ja ProLine-vanteet Koivusen valikoimaan

Romac-, Coro- ja ProLine-vanteet Koivusen valikoimaan

Koivunen Oy on laajentanut vannevalikoimaansa Romac-, Coro– ja ProLine-merkeillä. Laadukkaat eurooppalaiset premium-tason vannemerkit kattavat sopivuudet yleisimpiin automerkkeihin suorasovitteisina. Uutuusvanteet ovat saatavilla kokoluokissa 15″–22″. Kaikki merkkien mallit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. 

Britannialainen Romac on yksi Euroopan isoimmista itsenäisistä vannemerkeistä. Romac valmistaa laadukkaat vanteensa Low Pressure -menetelmällä samoissa tehtaissa, joissa valmistetaan myös OE-vanteita. Alkuperäiset keskimerkit käyvät automerkkeihin BMW, Ford ja Volvo. 

Premium-vanteita Low Pressure -menetelmällä valmistava alankomaalainen Coro tarjoaa tyylikkään ja laadukkaan malliston kokoluokassa 17–20”. Alkuperäiset keskimerkit käyvät automerkkeihin BMW ja Mercedes-Benz. 

Saksalainen ProLine tarjoaa laajan TÜV-sertifioidun malliston eri värivaihtoehdoilla. Valmistajan huippulaadukas taottujen vanteiden PF Forged -mallisto on saatavilla tehdastilaus-vaihtoehtona vaativaankin makuun. Alkuperäiset keskimerkit käyvät automerkkeihin BMW ja Mercedes-Benz. 

Katso lisää vanneselaimesta: https://vanteet.koivunen.fi

Maahantuoja ja tukkumyyjä: Koivunen Oy, Malminkaari 12, 00700 Helsinki, puh. 010 650 11.
Myynti: Alan liikkeet kautta maan

Petlas-renkaat nyt Koivusen valikoimassa

Turkkilaiset Petlas-renkaat uutuutena Koivusen valikoimassa

Petlas on turkkilainen rengasvalmistaja, jonka laaja valikoima sisältää renkaita monipuolisesti useisiin eri käyttötarkoituksiin. Tuotevalikoima on laaja. Tehtaan valmistusohjelmassa on yli 600 tuotetta henkilö-, SUV- ja pakettiautoihin, sekä noin 70 tuotetta kuorma- ja linja-autoihin. Petlas aloitti henkilöauton renkaiden valmistuksen vuonna 2007 ja laajensi UHP-linjan tuotantoon vuonna 2009. Vuonna 2010 yhtiö laajensi edelleen toimintaansa sijoittamalla kuorma-auton renkaiden valmistuslinjaan.

Yhtiö on perustettu vuonna 1976 ja valmistaa tänä päivänä lähes 13 000 000 rengasta vuosittain. Turkissa sijaitseva tehdas on rakennettu 200:n hehtaarin alueelle, jossa työskentelee noin 2900 työntekijää. Autoalan jälkimarkkinoilla alkujaan toiminut AKO Group osti Petlasin 2005, jonka jälkeen yhtiön tuotteet ja valikoima kehittyivät kiihtyvään tahtiin. Nykyään AKO Group valmistaa renkaita, vanteita ja akkuja eri tuotemerkeillä, sekä toimii lukuisten kansainvälisten tuotemerkkien jakelijana. Vuosien varrella kehitystyön tuloksena Petlas-renkaille on myönnetty useita arvostettuja ISO-laatusertifikaatteja laadun- ja ympäristönhallinnan puolesta. Petlas toimittaa renkaita 120 maahan ympäri maailmaa ja on mukana kestävän kehityksen ohjelmissa.

Maahantuoja ja tukkumyyjä: Koivunen Oy, Malminkaari 12, 00700 Helsinki, puh. 010 650 11.
Myynti: Alan liikkeet kautta maan

 Elit Wheels -vanteet Koivunen Oy:n valikoimaan

Koivunen Oy on laajentanut vannevalikoimaansa Elit Wheels vanteilla

Koivunen Oy on laajentanut vannevalikoimaansa Elit Wheels -alumiinivanteilla. Ensiasennus- ja premiumtyyliset mallit kattavat sopivuudet yleisimpiin automerkkeihin suorasovitteisina, ja alkuperäiset keskikupit käyvät automerkkeihin Audi, BMW, Mercedes-Benz, Toyota ja Volvo. Vanteet ovat saatavilla kokoluokissa 14″ – 20″.

Kaikki valmistajan mallit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Elit Wheels myöntää laadukkaille vanteilleen 2 vuoden takuun viimeistelylle.

Katso lisää: vanteet.koivunen.fi!

Fixus-ketju 15 vuotta!

Fixus-ketju viettää 15-vuotissynttäreitään 14.10.2020 asti.

Kotimainen Fixus on palvellut suomalaisia autoilijoita jo 15 vuoden ajan. Synttäreitä juhlitaan 14.10.2020 asti huipputarjousten muodossa, katso lisää uudesta Fixus-lehdestä! Synttäritarjouksia voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa, jossa arvomme synttäreiden kunniaksi yhteensä 10 kpl 1000 €:n arvoisia ajokorttistipendejä. Ota siis somekanavat seurantaan!

Fixus-ketjusta on 15 vuoden aikana muodostunut Suomen kattavin autovaraosien ja -lisävarusteiden jakeluketju. Ketju on levinnyt koko Suomeen ja palvelee tällä hetkellä asiakkaita lähes 400 toimipisteessä yli 200 paikkakunnalla sekä verkkokaupan kautta. Fixus-liikeet ja -korjaamot on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta.

Ardeca-moottoriöljyjen pakkaukset uudistuvat

Korkealaatuiset Ardeca-voiteluaineet ovat vakiinnuttaneet asemansa Suomen öljymarkkinoilla ja nyt on aika terävöittää pakkausten ulkonäköä. Etikettien tyylikkään mustan pohjavärin lisäksi uudistuneista pakkauksista löytyy käyttötarkoituksen ilmaiseva värikoodi. Etiketistä löytyy myös selkeitä teknisiä symboleja esim. DPF- ja hybrid-yhteensopivuuksista sekä tuotteen erityisominaisuuksista.

Värillä on väliä

Korkin väri ilmaisee voiteluaineen valmistukseen käytetyn perusöljyn laadun:
Punainen = täyssynteettinen
Kulta = esteripohjainen
Hopea = hydrokrakattu synteettinen
Musta = mineraali

Koivunen on aloittanut MT teräslevypyörien maahantuonnin

Koivunen on aloittanut MT teräslevypyörien maahantuonnin

MT toimittaa levypyöriä maailmanlaajuisesti ja tuottaa ne Flow Forming menetelmällä korkeimpien laatuperiaatteiden mukaisesti robottiteknologiaa hyödyntäen. Korkealaatuisia MT -levypyöriä käytetäänkin myös rengasvalmistajien kehitystyössä ja renkaiden prototyyppien testausprosesseissa.

Valikoima kattaa yleisimmät sopivuudet 6-, 8-, ja 10-pulttisille raskaan kaluston ajoneuvoille kokoluokissa 17.5 – 24”.

Lisätiedot alueesi edustajalta tai myynti@koivunen.fi.