Ensiapulaukku autoon on halpa lisäturva tien päällä

Cederroth ensiapulaukku on oiva apu autossa onnettomuustilanteissa. Ensiapulaukut saat Fixus-myymälöistä kautta koko Suomen.

Autoilijan on hyvä varautua siihen, että tien päällä saattaa joskus sattua. Ensiapulaukku autoon onkin aina kannattava hankinta. Cederrothin innovatiivinen, mukaan otettava ensiapulaukku on aina käyttövalmiina auton lisäksi esimerkiksi mökille, matkailuautoon, veneeseen ja tietysti myös kotiin. Vamman hoito tai veren tyrehdyttäminen ajoissa saattaa usein estää lisävahingot kudoksissa ja tehdä vammasta pienemmän kuin ilman ensiapuhoitoa, ja puhtaat ensiaputarvikkeet estävät haavan tulehtumisesta aiheutuvat ongelmat. Oikein ajoitettu ja asetettu paineside saattaa jopa pelastaa henkiä!

Alta löydät viisi syytä sille, miksi mukaan otettava ensiapulaukku on hyvä pitää aina lähettyvillä:

Nopea apu tarvittaessa

Cederrothin ensiapulaukun avulla apu on aina lähellä. Mukaan otettavat ensiapulaukut sopivat myös erinomaisesti yrityksen ajoneuvoihin tai työpaikan ulkopuolella tehtäviin riskialttiisiin töihin.

Kaikki tarvittava yhdessä paikassa

Cederroth tarjoaa hyvin varusteltuja laukkuja eri kokoluokissa. Tuotteet on pakattu läpinäkyviin muovitaskuihin, jotta ne näkyvät hyvin ja oikea tuote on helppo löytää, kun jokainen sekunti on tärkeä. Kaikkien tuotteiden mukana toimitetaan selkeät, helposti ymmärrettävät ohjeet.

Tukeva ja kestävä

Ensiapulaukut on valmistettu kovasta muovista (X-Large), kestävästä kumimaisesta materiaalista (Large, Medium, Burn) tai nailonista (Small), jotka suojaavat pölyltä, kosteudelta ja lialta. Näin ensiaputarvikkeet pysyvät hygieenisesti puhtaina ja ovat aina käyttövalmiina.

Yleissiteet älykkäillä ominaisuuksilla

Ensiapulaukuissa on Cederroth ensiapuside ja 4-in-1 steriili yleisside, neljällä älykkäällä ominaisuudella:

  • Paineside voimakkaaseen verenvuotoon
  • Peiteside pintahaavoihin
  • Palovammaside, jossa on tarttumaton haavataitoksen pinta
  • Tilapäinen tukiside

Hoitoa palovammoihin

Mukaan otettavia palovammatuotteita suositellaan, jos lähistöllä ei ole saatavilla vettä. Kaikissa Cederrothin ensiapulaukuissa (paitsi pienissä) on vähintään yksi jäähdyttävä palovammataitos, joka jäähdyttää palovamman nopeasti, rajoittaa vamman leviämistä ja lievittää kipua.

Cederroth-ensiaputarvikkeet löydät Fixus-myymälöistä kautta maan sekä tietysti myös verkkokauppa Fixusnetistä.