fixus-logo

Yritysasiakkaiden huoltorinki

Huoltorinki on Fixus-ketjun toimintamalli, jonka avulla yritykset voivat huollattaa ja korjauttaa henkilö- ja pakettiautonsa kilpailukykyiseen hintaan eri puolilla Suomea. Koko maan kattava palvelu on käytettävissä yhdellä sopimuksella. Keskitetty laskutusjärjestelmä nopeuttaa ja helpottaa niin huoltokäyntejä kuin taloushallintoakin.

Lisätietoja antaa Fixus-korjaamoketjun kenttäpäällikkö Jari Prittinen, 010 650 11, jari.prittinen@koivunen.fi.

Joustavaa sopimista kaikenkokoisille asiakkaille

Olipa kysymyksessä pieni yritys tai leasing-yhtiön tuhansien autojen autokanta ja asiakkuus, Huoltorinki-toimintamalli sopii kaikille. Asiakkaiden kanssa sovitaan erikseen, missä laajuudessa huollot ja korjaukset sekä rengashankinnat kuuluvat sopimuksen piiriin. Asiakkaiden käytettävissä ovat lisäksi Fixus-yrittäjien tarjoamat omat lisäpalvelut, joiden hankkimisesta voi sopia keskenään paikallisen Fixus-yrittäjän kanssa.

Takuu säilyy

Fixus Huoltorinki -korjaamoilla on käytössä nykyaikaisten autojen huoltotoimintaan tarvittavat koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö, joten huollot ja korjaukset sujuvat kilpailukykyiseen hintaan ja takuuvarmasti. A-Test & Consulting Oy suorittaa puolueettomat korjaamotestit säännöllisesti Fixus Huoltorinki -korjaamoille. Huollot suoritetaan käyttäen alkuperäisiä tai laadultaan vastaavia varaosia, valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelmaa noudattaen ja Suomen olosuhteet huomioiden. Näin auton valmistajan antama takuu säilyy.

Miksi valita Fixus-korjaamo?

Saat paikallista, nopeaa ja joustavaa ja henkilökohtaista palvelua oman paikkakuntasi Fixus-korjaamosta. Korjaamo saa hankittua varaosat samana päivänä paikalliselta Fixus-jälleenmyyjäliikkeeltä tai seuraavaksi päiväksi ympäri Suomen. Erikoistilaukset toimitetaan myös nopeasti. Normaalien huolto- ja korjaustöiden ohella yritykset tarjoavat paikkakuntakohtaisesti lisäpalveluja.

Fixus-huoltokorjaamopalvelut kattavat koko Suomen. Fixus-korjaamoja on Suomessa yli 200 ja lähes 160:lla eri paikkakunnalla. Löydät helposti auton huolto- ja korjauspaikan tai matka-apua tekniseen ongelmaan. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Fixus-ketjulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Fixus Tieturvalla lisäturvaa

Huoltorinkiasiakkailla on mahdollisuus liittää sopimukseensa Fixus Tieturva, joka varmistaa matkan jatkumisen myös yllättävissä tilanteissa, joita normaali kaskovakuutus ei kata. Näin yrityksen työntekijät voivat jatkaa työmatkaansa mahdollisimman joustavasti.