Olemme mukana Kuljetus-Logistiikka 2019 -messuilla

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.-11.5.2019. Koivunen Oy osallistuu kansainväliseen suurtapahtumaan osastolla 1c11.

Esittelemme 338 m² osastollamme, 1-hallissa laajaa raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastollamme voi tutustua PM- ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari 2 -lisävarusteisiin. Osastollamme on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varusteisiin. Näistä esittelemme mm. HYVA:n öljysäiliösarjoja sekä Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa, jonka esittelystä vastaa pumppuvalmistajan edustaja.

Ajoneuvojen varusteluun liittyvissä tuotteissa esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät, Bawer-varustelaatikkovalikoimaa sisältäen kevyet, alas ja sivulle aukeavat alumiiniset laatikot RST-kansilla sekä Domar-lokasuojat integroiduilla kiinnikkeillä ja valmiiksi asennetuilla antispray-roiskeläpillä.

Varaosavalikoimastamme tuomme esille mm. Fleetguard-suodattimet. Fleetguard on yksi maailman tunnetuimmista dieselajoneuvojen suodatinmerkeistä, joka on maailman suurimman suodatinvalmistajan, Cummins Filtrationin tuotemerkki. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoima. Laajenevaan tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin. K27 Truck -tuoteperhettä täydennetään edelleen muilla raskaan kaluston osilla.

Työkaluosastomme esittelee ajoneuvojen testaustekniikkaa ja erikoistyökaluja. Näistä esimerkkinä Boschin KTS 800 Truck -diagnoosilaite ja ESI[tronic] Truck -ohjelmisto, AC Hydraulicin erikoismatala, vain 100 mm:n korkuinen paineilmahydraulinen 40T nostin, Snitin paineilmahydrauliset nostimet, Boxon raskaankaluston työkaluvaunu sekä Gedore Automotiven raskaankaluston erikoistyökaluvaunu.

Osastollamme on lisäksi esillä K27:n uusia kauko- ja työvaloja sekä Strandsin varoitusvilkku-uutuuksia ja OSRAM LED -polttimosarjoja, edustamiamme Hankook- ja Infinity-renkaita hyötyajoneuvoihin sekä WABCO TRAXEE -kuljetuskaluston hallintaratkaisu.