Haluatko töihin Suomen suurimpaan autovaraosa- ja korjaamoketjuun? Olitpa sitten oppisopimuspaikkaa hakeva opiskelija, juuri uraasi aloitteleva varaosamyyjä/autonasentaja tai rautainen ammattilainen vuosien kokemuksella, voi Fixus-ketju olla seuraava työpaikkasi.

Fixus-ketjun avoimet työpaikat

Hae automekaanikoksi Järvenpäähän!

Hallissa on 11 nosturipaikkaa ja kaksi työnjohtajaa. Samoin oma varaosakuljettaja sekä siivooja. Osat ennakkovarataan perustöihin ja pientarvikehyllystö on erittäin laaja. BOSCH:in Tekninen tuki käytössä. Jokaiselle tekijälle on oma BOXO:n työkalupakki. Erikoistyökaluja sekä testereitä on paljon, myös tehdasyhteydet.

Sinun on oltava ammattiylpeä tekemästäsi työstä ja laadusta. Tärkein tavoitteemme on laadukas ja ammattitaitoinen korjaustyö asiakkaalle. Autot on korjattava reippaasti, mutta ennen kaikkea laadukkaasti.

Haemme aktiivista ja todellista tekijää ja onhan meillä asiaan liittyviä houkuttimia, palkan lisäksi:

-Ilmaiset kahvit
-Laaja terveyshuolto (ei lakisääteinen minimi pelkästään, kuten yleensä)
-Hyvästä asiakaspalautteesta tarjoamme aina ruoan
-Varaosat nettohinnoin omiin autoihisi
-Korjaamotilojen käyttömahdollisuus virka-aikojen ulkopuolella
-Sijaisauton lainaaminen, jos oman auton kanssa ongelmia
-Lomapaikka ja mahdollisuus lomaosake-viikon käyttöön

Harrastepohjainen kokemus on erittäin hyväksi, monesti kouluakin parempi! Jos harrastaa jotain intohimolla, voi olla ammattilainen ilman koulun käymistä!

Aivan kaikkea ei tarvitse osata, opetamme kyllä, kunhan olet nopea oppimaan ja haluat kehittyä!

Ammattikoulu vielä käynnissä? Mielenkiintoa oppisopimukseen? Teknistä osaamista on, mutta ei koulutusta tai kokemusta alasta?

Palkkaus TES mukaan 12 – 20 € / h. TAI sen mukaan mitä sovitaan! Kerro toki palkkatoiveesi.
-> Palkkaus riippuu siitä, miten tehokas SINÄ olet.

Rekrypalkkio 1500 € ja mahdollisuus neljän päivän työviikkoon! Jos työkokemusta vähintään 5 vuotta korjaamolla tms. tehtävissä ja tehokkuus kohdallaan. Haluatko aina vapaan perjantain?

Jätä avoin hakemus: rekry@lgp.fi Paikka täytetään heti tekijän löydyttyä!

Lue lisää luiginpaja.fi/rekry!

Liittyminen Fixus-ketjuun

Haluamme, että asiakkaat voivat luottaa Fixus-autokorjaamoiden palvelun laatuun, ympäri Suomen, kaikissa korjaamopisteissä. Autokorjaamot jaetaan palveluiden sisällön ja teknisten korjaamolaitteiden mukaan kolmeen eri kategoriaan, Fixus Autohuolto, Fixus Huoltokorjaamo tai Fixus Center -korjaamo. Korjaamot soveltavat Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia Moottoriajoneuvojen korjausehtoja.

Fixus-ketju tarjoaa itsenäiselle autokorjaamoyrittäjälle koulutuksia, tukea ja yhteistyökumppaneita korjaamotoimintojen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Kysy lisää jari.prittinen@koivunen.fi!