Haluatko töihin Suomen suurimpaan autovaraosa- ja korjaamoketjuun? Olitpa sitten oppisopimuspaikkaa hakeva opiskelija, juuri uraasi aloitteleva varaosamyyjä/autonasentaja tai rautainen ammattilainen vuosien kokemuksella, voi Fixus-ketju olla seuraava työpaikkasi.

Fixus-ketjun avoimet työpaikat

Varaosamyyjä Kittilään

Kittilän Autotarvike Ky hakee jatkuvaan työsuhteeseen varaosamyyjää. Toimenkuvaan kuuluu varaosien myynti niin korjaamoille kuin suoraan asiakkaille, varaosien tilaus ja varaosavaraston hallinta. Tavaran purku ja hyllytys. Autojen tekninen tuntemus katsotaan eduksi. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kittilan.autotarvike@pp.inet.fi. Haku on voimassa 31.12.2021 saakka.

Yhteyshenkilö:
Hanna Alatalo

Kittilän Autotarvike Ky
Puh.: 0400 698883
Sähköposti: kittilan.autotarvike@pp.inet.fi
Valtatie 39
99100 Kittilä

Liittyminen Fixus-ketjuun

Haluamme, että asiakkaat voivat luottaa Fixus-autokorjaamoiden palvelun laatuun, ympäri Suomen, kaikissa korjaamopisteissä. Autokorjaamot jaetaan palveluiden sisällön ja teknisten korjaamolaitteiden mukaan kolmeen eri kategoriaan, Fixus Autohuolto, Fixus Huoltokorjaamo tai Fixus Center -korjaamo. Korjaamot soveltavat Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia Moottoriajoneuvojen korjausehtoja.

Fixus-ketju tarjoaa itsenäiselle autokorjaamoyrittäjälle koulutuksia, tukea ja yhteistyökumppaneita korjaamotoimintojen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.