Haluatko töihin Suomen suurimpaan autovaraosa- ja korjaamoketjuun? Olitpa sitten oppisopimuspaikkaa hakeva opiskelija, juuri uraasi aloitteleva varaosamyyjä/autonasentaja tai rautainen ammattilainen vuosien kokemuksella, voi Fixus-ketju olla seuraava työpaikkasi.

Fixus-ketjun avoimet työpaikat

Varaosamyyjä Kittilään

Kittilän Autotarvike Ky hakee jatkuvaan työsuhteeseen varaosamyyjää. Toimenkuvaan kuuluu varaosien myynti niin korjaamoille kuin suoraan asiakkaille, varaosien tilaus ja varaosavaraston hallinta. Tavaran purku ja hyllytys. Autojen tekninen tuntemus katsotaan eduksi. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kittilan.autotarvike@pp.inet.fi. Haku on voimassa 31.12.2021 saakka.

Yhteyshenkilö:
Hanna Alatalo

Kittilän Autotarvike Ky
Puh.: 0400 698883
Sähköposti: kittilan.autotarvike@pp.inet.fi
Valtatie 39, 99100 Kittilä

Myymäläpäällikkö Vantaalle

Tikkurilan Autotarvike ja Varaosat Oy hakee jatkuvaan työsuhteeseen myymäläpäällikköä. Toimenkuvaan kuuluu kokonaisvastuu myymälän päivittäisestä toiminnasta. Asiakaskäynnit ja yhteydenpito tavarantoimittajiin, sekä tiskimyyntiin osallistuminen tarvittaessa. Yrityksen myynnin/verkkokaupan kehittäminen sekä sen toteuttaminen. Kokemus alan tehtävistä sekä Autofutur-tuntemus katsotaan eduksi, englanninkielen taito suotava. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen ted.lokstrom@tavoy.fi. Haku on voimassa 31.12.2021 saakka.

Yhteyshenkilö:
Ted Lökström

Tikkurilan Autotarvike ja Varaosat Oy
Puh.: 0400 815 525
Sähköposti: ted.lokstrom@tavoy.fi
Niittytie 27 A, 01300 Vantaa
tavoy.fi

Liittyminen Fixus-ketjuun

Haluamme, että asiakkaat voivat luottaa Fixus-autokorjaamoiden palvelun laatuun, ympäri Suomen, kaikissa korjaamopisteissä. Autokorjaamot jaetaan palveluiden sisällön ja teknisten korjaamolaitteiden mukaan kolmeen eri kategoriaan, Fixus Autohuolto, Fixus Huoltokorjaamo tai Fixus Center -korjaamo. Korjaamot soveltavat Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia Moottoriajoneuvojen korjausehtoja.

Fixus-ketju tarjoaa itsenäiselle autokorjaamoyrittäjälle koulutuksia, tukea ja yhteistyökumppaneita korjaamotoimintojen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.