Fixus-ketju

Fixus-ketju on Suomen kattavin autovaraosien, -lisävarusteiden sekä huolto- ja korjauspalveluiden jakeluketju. Fixus-varaosaliikkeet ja -korjaamot on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta. Fixus-ketjulle on myönnetty Avainlippu osoituksena suomalaisesta palvelusta.

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005.

Ketju palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti noin 160 varaosaliikkeen ja 220 autokorjaamon voimin aina Hangosta Ivaloon ja Maarianhaminasta Ilomantsiin.

Miksi valita Fixus-ketju sinunkin autosi asiantuntijaksi?

1. Asiakkaidemme tarpeet kattava valikoima

Sitoudumme tarjoamaan autoilijoiden käyttöön kattavan ja laajan valikoiman laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja autojen varaosia, tarvikkeita, lisävarusteita, työkaluja ja autonhoitotuotteita. Varaosapalvelumme kattaa kaikki merkit ja automallit.

2. Valttina saatavuus

Pidämme yllä korkeaa palvelutasoa, jonka ansiosta tuotteet ovat nopeasti kuluttajan saatavilla missä päin Suomea tahansa. Tässä onnistumme vahvan varaston, pitkälle vietyjen tilausjärjestelmien ja saumattoman logistiikan avulla.

3. Ketjun kattavuus

Fixus-ketjussa on helppo asioida, sillä palvelemme jo yli 400 toimipisteessä ympäri Suomea. Lisäksi tuotteet, liikkeet ja huoltokorjaamopalvelut löytyvät kätevästi näiltä sivuiltamme.

4. Palveluasenne

Vastaamme asiakkaidemme asettamiin haasteisiin reippaasti ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme haluttuun suuntaan.

Fixus-ketjulle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Fixus-ketjulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlipun saaneella yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto, ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Jos jokainen suomalainen käyttää kuukausittain 10 euroa lisää kotimaisiin ostoksiin, merkitsee se vuositasolla noin 10 000 työpaikkaa!