Tiedotteet

Fixus tiedotteet2023-05-24T11:12:06+03:00

Joko sinun autossasi on uudet Valeo HydroConnect -pyyhkijänsulat?

Fixus korjaamoilta ja myymälöistä saat uudet Valeo pyyhkijänsulat autoosi!

Kevät on hyvää aikaa vaihtaa autoon uudet pyyhkijänsulat. Fixus-korjaamoilta ja myymälöistä saat uudet Valeo pyyhkijänsulat autoosi! Laadukkaat ja edulliset Valeo HydroConnect -pyyhkijänsulat kattavat jopa 96 % autokannasta. Sulkien mukana toimitetaan adapterit, joiden avulla ne saadaan sopimaan suurimpaan osaan autoista. Tuotelinjaan kuuluu kolme erilaista pyyhkimensulkaa ja yhteensä 42 eri tuotenumeroa.

HF – alkuiset ovat HydroConnect Front pyyhkijänsulkia, joiden mukana tulevien kolmen adapterin avulla sulka kattaa jopa 96% autokannasta.
HU – alkuiset ovat HydroConnect Upgrade koukkukiinnitteisiä (9 x 3 ja 9 x 4) pyyhkijänsulkia, jotka kattavat jopa 85% autokannasta.
HR – alkuiset ovat HydroConnect Rear takasulkia, joiden mukana tulevien kolmen adapterin avulla sulka kattaa jopa 96% autokannasta.

Löydä omasi lähimmästä Fixus-myymälästäsi tai Fixusnet-verkkokaupasta!

Valeo HydroConnect Front

Multikiinnitteiset pyyhkijänsulat 35 – 80 cm. Etsi autoosi sopiva sulka täältä.

Tuotekoodi Pituus
959-HF35 35 cm
959-HF38 38 cm
959-HF40 40 cm
959-HF43 43 cm
959-HF45 45 cm
959-HF48 48 cm
959-HF50 50 cm
959-HF53 53 cm
959-HF55 55 cm
959-HF55B 55 cm
959-HF58 58 cm
959-HF60 60 cm
959-HF60B 60 cm
959-HF65 65 cm
959-HF65B 65 mm
959-HF70 70 mm
959-HF70B 70 mm
959-HF75 75 mm
959-HF75B 75 mm
959-HF80 80 cm

Valeo HydroConnect Upgrade

Koukkukiinnitteiset pyyhkijänsulat 35 – 70 cm. Etsi autoosi sopiva sulka täältä.

Tuotekoodi Pituus
959-HU35 35 cm
959-HU40 40 cm
959-HU45 45 cm
959-HU48 48 cm
959-HU50 50 cm
959-HU53 53 cm
959-HU55 55 cm
959-HU55B 55 cm
959-HU58 58 cm
959-HU60 60 cm
959-HU65 65 cm
959-HU65B 65 cm
959-HU65C 65 cm
959-HU70 70 cm

Valeo HydroConnect Rear

Multikiinnitteiset takasulat 24 – 45 cm. Etsi autoosi sopiva sulka täältä.

Tuotekoodi Pituus
959-HR24 24 cm
959-HR28 28 cm
959-HR31 31 cm
959-HR33 33 cm
959-HR38 38 cm
959-HR40 40 cm
959-HR43 43 cm
959-HR45 45 cm

Tuotevalikoimamme kasvaa Brembon, Remsan ja TCMaticin varaosilla

Valikoimiimme Brembo jarrut Remsa jarrut TCMatic automaattivaihteiston osat.

Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, kesän 2023 aikana varastoomme saapuu kolme uutta linjaa. Brembon maailmankuulut jarrulevyt, laadukkaat Remsan jarrupalat sekä TCMaticin momentinmuuntimet.

Brembo on italialainen yritys, joka on erikoistunut jarrujärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen autoille, moottoripyörille ja raskaalle kalustolle. Brembo on yksi maailman johtavista jarrujärjestelmien valmistajista, ja se toimittaa osia monille tunnetuille automerkeille, kuten Ferrarille, Porschelle, BMW:lle, Mercedes-Benzille ja monille muille. Brembo tunnetaan laadukkaista jarruistaan, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden.

REMSA Eurofren Systems, S.L. on espanjalainen yritys, joka valmistaa jarruosia autoihin. Yritys perustettiin vuonna 1970, ja se on keskittynyt erityisesti jarrupalojen, -satuloiden, -levyjen ja muiden jarruosien valmistukseen. Remsa on laajentanut toimintaansa useisiin maihin, ja se toimittaa osia useille kansainvälisille autonvalmistajille sekä varaosakauppiaille.

Remsan tuotteet tunnetaan laadukkaista materiaaleista ja innovatiivisesta suunnittelusta, jotka parantavat jarrujen suorituskykyä ja turvallisuutta. Yritys noudatta myös kestävän kehityksen periaatteita valmistusprosessissaan, mikä tarkoittaa, että se pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset ja tuottamaan kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

TCMatic on espanjalainen yritys, joka on aloittanut toimintansa 2012. TCMatic on erikoistunut henkilöautojen automaattivaihteiston osiin.

Määräaikaishuolto vai vuosihuolto, tiedätkö eron?

Fixus -korjaamolta määraikaishuolto, vuosihuolto, kausihuolto sekä muut auton korjaukset helposti ja edullisesti.

Milloin sinun autosi on viimeksi huollettu? Entä tiedätkö minkälainen huolto sinun kannattaa varata? Auton huollon yhteydessä puhutaan yleisesti joko määräaikaishuollosta tai vuosihuollosta. Termit voivat vaikuttaa toistensa synonyymeiltä, mutta näin ei kuitenkaan ole ja niiden erot ovat tärkeää tunnistaa.

Eroavaisuudet voidaan tiivistää seuraavasti:

Määräaikaishuolto:

  • Auton valmistajan määrittelemä merkki- ja mallikohtainen huolto-ohjelma autolle aika-, ajokilometrit ja auton käyttöolosuhteet huomioituna.
  • Noudatettava huolto-ohjelma löytyy auton huoltokirjasta ja se voi nykyisin olla myös sähköisessä muodossa. Tehdyt määräaikaishuollot merkitään huoltokirjaan, jolloin huolto-ohjelman toteutumista pystytään seuraamaan.
  • Huoltoväli voi vaihdella aika- tai kilometriperustaisesti eli huoltoväli voi olla esimerkiksi 20 000 kilometriä tai yksi vuosi riippuen siitä kumpi saavutetaan aikaisemmin.
  • Huoltokohteet vaihtelevat auton merkistä, mallista ja varusteista, sekä ajosuoritteesta riippuen.
  • Määräaikaishuolto-ohjelman noudattaminen säilyttää ajoneuvon valmistajan takuun myös silloin kun huolto tehdään muussa korjaamossa kuin auton merkkikorjaamoissa.
  • Fixus-korjaamot suorittavat merkkikohtaiset määräaikaishuollot takuut säilyttäen.

Vuosihuolto:

  • Yleisnimitys vuosittain suoritettavalle huollolle, jota käytetään yleensä hieman vanhempien eri merkkisten ja mallisten autojen ylläpidon yhteydessä.
  • Vuosihuoltoon on tavallisesti koottu tärkeimmät vuosittain uusittavat ja tarkastettavat kohteet, kuten esimerkiksi moottoriöljyn, öljyn- ja raitisilmasuodattimen vaihto sekä jarrujen, valojen ja alustanosien tarkistus.
  • Fixus-vuosihuolto sisältää laajat tarkistukset, joiden avulla varmistetaan, että ajoneuvo on toimintakunnossa ja turvallinen. Tarkistukset auttavat myös ehkäisemään kalliimpien korjaustarpeiden syntyä.
  • Yleinen vuosihuolto ei korvaa auton virallista määräaikaishuolto-ohjelmaa.

Säännöllinen huolto ehkäisee isoja remontteja ja tekee autoilustasi ympäristöystävällisempää

Valitsit sitten kumman tahansa, auto kannattaa huoltaa säännöllisesti kerran vuodessa, vaikka ajokilometrisi jäisivät vähäisiksi. Vuosittaisten tarkastusten avulla varmistetaan, että ajoneuvo on toimintakunnossa ja turvallinen myös katsastusvälin ulkopuolella. Säännölliset tarkistukset auttavat myös ehkäisemään kalliimpien korjaustarpeiden syntyä, sillä kuluvien osien kunto ja vaihtotarve voidaan kartoittaa ennen jonkin osan äkillistä hajoamista kesken matkanteon. Myös autovalmistajien määräaikaishuolto-ohjelman mukaiset huollot hoituvat Fixus-korjaamoilla – takuu säilyttäen!

Huollettu auto on myös ekoteko. Huollettu auto tuottaa vähemmän ympäristölle haitallisia päästöjä ja kuluttaa vähemmän polttoainetta. Kysy lisää ja varaa juuri sinun autollesi sopiva huolto suoraan lähimmältä Fixus-korjaamoltasi tai suoraan netistä Fixus Huoltolaskurilla osoitteesta Fixushuolto.fi!

ESC ja iskunvaimentimet

Laita tähän lyhyt kuvaus artikkelista, sisällytä Fixus

Mikä on ESC?

Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä eli ESC on elektroninen järjestelmä, joka on lukkiutumattomien jarrujen teknisen jatkokehityksen tulos. Sen tehtävänä on vakauttaa ajoneuvo ohjaamalla ajoneuvon jarruja sekä moottoria. ESC-anturit toimittavat tietoa ajoneuvon käyttöolosuhteista ajotietokoneelle. Kun tietokone havaitsee, että ajoneuvo on menettämässä hallinnan, kallistuu liian paljon tai kun renkaat alkavat menettää pitoa, se alkaa välittömästi vähentää moottorin tehoa moottorin hallintajärjestelmän kautta ja käyttää sitten sopivaa yksittäistä jarrua juuri oikeassa suhteessa pitääkseen ajoneuvon hallinnassa.

ESC on ollut markkinoilla vuodesta 1995 lähtien, ja vuodesta 2014 se on ollut pakollinen kaikissa EU:ssa myytävissä uusissa ajoneuvoissa. Noin 80–90 % Euroopan teillä ajavista autoista on nyt varustettu ESC-tekniikalla. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että ESC on erittäin tehokas estämään hallinnan menetystä ja kohtalokkaita onnettomuuksia. On arvioitu, että ESC:n käyttöönoton jälkeen Euroopassa on vältetty ainakin 188 500 loukkaantumiseen johtavaa onnettomuutta ja yli 6 100 ihmishenkeä on pelastettu.

Miten ESC liittyy iskunvaimentimiin?

ESC:n tehokkuutta rajoittavat jarrujen toiminta, renkaiden suorituskyky ja ajoneuvon jousitus. Jos renkailla ei ole pitoa tiehen, ESC ei voi suorittaa tarvittavia korjaustoimenpiteitä. Hyvä pito perustuu renkaiden lisäksi hyvin toimiviin iskunvaimentimiin ja jousiin.

On tärkeää muistaa, että auton ESC on kalibroitu, kun auto oli uusi, joten mikäli iskunvaimentimet, jouset, jarrut tai renkaat ovat kuluneet tai huonolaatuiset, ESC:llä ei välttämättä ole oikeita työkaluja toimiakseen oikealla tavalla ja turvallisesti. ESC:n suorituskyvyn kannalta on ratkaisevan tärkeää, että näitä osia vaihdettaessa käytetään varaosia, jotka on suunniteltu palauttamaan ajoneuvon alkuperäiset käsittely- ja hallintaominaisuudet.

Kaikki ajoneuvojen alkuperäisosia tekevät valmistajat (OE-toimittajat), kuten KYB, ovat yhtä mieltä siitä, että iskunvaimentimet menettävät tehonsa 80 000 kilometrin jälkeen. Tämä johtuu iskunvaimentimen sisällä olevien venttiilien asteittaisesta väsymisestä. Iskunvaimentimien suorituskyky heikkenee tavallisesti hyvin huomaamattomasti, eikä kuljettaja edes välttämättä huomaa sitä.

Miksi valita KYB-iskunvaimentimet ESC-ajoneuvoihin?

KYB-iskunvaimentimet on kalibroitu niin, että ne palauttavat ESC-ominaisuudet sekä iskunvaimenninyksikön suorituskyvyn alkuperäiselle tasolle. KYB-iskunvaimentimilla varmistat, että koko jousitusjärjestelmä toimii yhdessä tarjoten uudenveroiset ja turvalliset ajo-ominaisuudet. KYB-iskunvaimentimet ovat alan ammattilaisten suosima valinta!

Fixus-ketjun tuotevalikoima kasvaa koko Gates -tuotevalikoimalla

Fixus-ketjun tuotevalikoima kasvaa koko Gates -tuotevalikoimalla

Kaksi perinteikästä autoalan vahvaa osaajaa on aloittanut yhteistyön. Fixus-ketjun valikoimassa on nyt koko Gatesin laaja ja laadukas tuotevalikoima. Gatesilla on pitkä historia autoteollisuudessa, ja se tunnetaan kaikkien merkittävien automerkkien alkuperäisosatoimittajana. Yli 100 vuoden kokemus osien valmistuksesta takaa sen, että sopivuus ja laatu vastaavat täysin asiakkaiden tarpeita. Gates täydentää osaltaan hyvin jo olemassa olevaa moniurahihna-, vesipumppu-, kiristin-, ja rullavalikoimaamme. Lisäksi Gates tuo saataville henkilöautojen jakopään hihnasarjoja vesipumpuilla, termostaatteja ja myöhemmin myös ajoneuvokohtaisia ahdin- ja vesiletkuja.

Fixus Tieturvan palveluntuottaja Falck on nyt REDGO

Fixus Tieturvan palveluntuottaja Falck on nyt REDGO, ja se auttaa tarvitsit sitten hinausta tai apua tien päällä.

REDGO syntyi aiemmin tänä vuonna norjalaisen Gjensidige Försikringin ostaessa Pohjoismaiden ja Baltian hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Uuden omistajan tukemana REDGO jatkaa Suomen johtavana liikkuvuuspalveluiden tuottajana ja kehittää toimintamalleja autoilevan Suomen avuksi.

Suomeen vuonna 2007 ensimmäisenä ketjuuntuvana hinausalan toimijana tullut Falck nousi markkinajohtajaksi vahvan asiakasymmärryksen voimin, ja REDGO ottaa valtikan kannettavakseen samoin opein. ”Uusi omistaja mahdollistaa sen, että pääsemme pitkäjänteisesti kehittämään uusia innovatiivisia toimintamalleja, joilla voimme helpottaa autoilevan suomalaisen arkea entistä yksilöllisemmällä palvelulla”, sanoo REDGO Finland Oy:n toimitusjohtaja Magnus Lindgren.

”Tarjoamme kuluttajille, yrityksille, kunnille ja julkisille organisaatioille ympärivuorokautisesti autoilun häiriöitä poistavia palveluita, esimerkiksi ratkaisuja vahinkojen välttämiseen ja toteutuneen vahingon minimointiin. Tehtävämme on poistaa (ammatti)autoilijoiden huolia ja helpottaa heidän arkeaan.”

Kolmasosa jatkaa matkaa omalla autollaan

REDGO tuottaa sopimuksellisia hätä- ja tiepalveluja vakuutus-, automerkki- ja yritysasiakkaille sekä tarjoaa apua kaikissa autoilun ongelmatilanteissa niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

”Tavoitteenamme on antaa viiveetön apu autoilun ongelmatilanteissa niin, että matka voi jatkua omalla autolla. Kolmannes asiakkaistamme pääseekin jatkamaan matkaa omalla ajoneuvollaan. Asiakas tilaa avun valitsemassaan yhteyskanavassa, digitaalisesti tai puhelimitse. Joskus tilanne ratkeaa pelkällä neuvonnalla, ja jos auttajaa kaivataan paikan päälle, REDGOlla on tätä varten Suomessa yli 250 ajoneuvon kalusto”, Lindgren kertoo lisäten, että REDGOn logolla ja väreillä varustettuja autoja on ollut katukuvassa jo marraskuun alusta asti.

AKK Sports Oy:n ja Fixuksen yhteistyö laajenee 2023 – mukaan myös F-Cup ja Jokkis

AKK Sports Oy:n ja Fixuksen yhteistyö laajenee 2023 – mukaan myös F-Cup ja Jokkis

Autourheilun lajiliiton täysin omistama AKK Sports Oy ja Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus laajentavat yhteistyötään tulevana vuonna 2023. Kuluneen vuoden tapaan yhteistyö jatkuu edelleen niin Ralli SM-, Rata SM-, Rallicross SM- kuin digitaalisen autourheilun arvosarjoissa. Lisäksi yhteistyö näkyy jatkossa myös F-Cup- ja Jokkis-sarjoissa.

Sopimuksen jatkuminen ja varsinkin laajeneminen on AKK Sports Oy:n kaupallisen johtajan Petteri Nikkasen mukaan erittäin hieno asia.
– Yhteistyömme toimi todella hyvin ja sujuvasti kuluneella kaudella – iso kiitos siitä koko Fixuksen väelle. Arvostamme valtavasti sitä, että Fixus jatkaa kanssamme myös tulevaisuudessa ja vieläpä entistä laajemmalla yhteistyösopimuksella. Yhdessä pystymme sekä tarjoamaan parempia autourheiluelämyksiä että edistämään liikenneturvallisuutta.

Myös Fixuksen ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari on tyytyväinen sopimuksen jatkosta ja sen uusista elementeistä.
– Valtakunnallisena toimijana laaja-alainen yhteistyö on sopinut meille hyvin, joten uusien sarjojen saaminen mukaan yhteistyön piiriin on erittäin tervetullutta ja antaa mitä parhaimmat lähtökohdat ensi vuoden yhteistyölle.

100 vuotta Bosch-akkuja!

Bosch -akut täyttävät 100 vuotta, saatavilla Koivunen keskusvarastolta ja Fixus-liikkeistä kautta maan.

Tehokkaita Bosch-käynnistysakkuja on nykyään saatavilla henkilöautoihin, hyötyajoneuvoihin, kaksipyöräisiin ja vapaa-ajan ajoneuvoihin. Bosch aloitti käynnistysakkujen valmistuksen Stuttgartin esikaupunkialueella Feuerbachissa – aluksi moottoripyöriin ja vuodesta alkaen myös 1927 henkilöautoihin.

Vuosikymmenten kokemus

Käynnistysakut ovat kuuluneet jo 100 vuoden ajan niihin tuotteisiin, joita Bosch jatkuvasti kehittää yhteistyössä autonvalmistajien kanssa.

Laaja valikoima käynnistysakkuja kaikenlaisiin ajoneuvoihin

Boschilla on käynnistysakuista 100 vuoden kokemus ja asiantuntemus, kuten nämä historialliset virstanpylväät osoittavat: 1960-luvulla Boschin tuoteohjelmassa oli muovikotelollisia akkuja, joissa oli latausilmaisin. Henkilöautojen huoltovapaat akut seurasivat 1980-luvulla. 1990-luvulta lähtien Bosch-käynnistysakkujen PowerFrame-teknologia takasi pitkän käyttöiän ja korkean käynnistystehon. Vuodesta 2000 lähtien Boschin valikoimaa on täydennetty tehokkailla AGM-käynnistysakuilla, jotka on suunniteltu nykyaikaisiin henkilöautoihin, joissa on mm. start-stop-järjestelmä ja monia sähkökuluttajia.

Akkuvalikoimaa kehitetään jatkuvasti

Vuonna 2016 Bosch voitti Automechanika Frankfurtin innovaatiopalkinnon moottoripyöriin suunnitelluilla litiumioniakuillaan. Vuonna 2019 esiteltiin Bosch TA AGM, hyötyajoneuvojen akku, joka vastaa korkeisiin energiatarpeisiin vaativilla pitkän matkan kuljetuksilla. Ensiasennukseen Bosch on kehittänyt ja valmistanut 48 voltin akkuja hybridiautoihin vuodesta 2019. 48 voltin akut varastoivat jarrutusenergiaa ja avustavat polttomoottoria kiihdytyksen aikana. Tämä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

Akkuvalikoima sisältää henkilöautojen akkujen lisäksi myös hyötyajoneuvojen, kaksipyöräisten ja vapaa-ajan ajoneuvojen, kuten matkailuautojen käynnistysakut. Klassikkoautoille Bosch Classic on julkaissut nykyaikaiseen tekniikkaan perustuvat 1950-luvun tyyliset 6 voltin ja 12 voltin akut, joissa on mm. kalsiumteknologiaan perustuvat levyt ja kotelon kanteen integroitu räjähdyssuojaus. Nämä akut on valmistettu uusimpien ympäristö- ja laatustandardien mukaisesti, ja ne saavuttavat lähes samat turvallisuusvaatimukset ja käyttöiän kuin muut nykyaikaiset käynnistysakut.

Fixus Center Seinäjoelle täydet pisteet korjaamotestissä!

Fixus Center Seinäjoelle riippumattomasta korjaamotestistä täydet pisteet.

Osana Fixus-ketjutoiminnan laadun kehittämistä suoritamme Fixus-korjaamoille vuosittain puolueettoman testaajan toimesta määräaikaishuollon korjaamotestejä varmistaaksemme korjaamotoiminnan laadukkuuden.

Fixus Center Seinäjoen korjaamo onnistui viimeisimmässä testissä lokakuussa 2022 tekemään täyden suorituksen, eli sai kaikista testin osa-alueista maksimipisteet, yhteensä siis 100 pistettä! Tähän päästiin noudattamalla ketjun ohjeistuksia työn tilauksen, työn valmisteluiden, työn vastaanoton, asentajan työsuorituksen ja laskutuksen osalta. Osoituksena korjaamon esimerkillisestä toiminnasta korjaamolle on myönnetty Korjaamotestimenestyjä-logon käyttöoikeus.

Korjaamotestien tavoitteena on aina paras mahdollinen suoritus eli 100 pistettä. Pisteytys on jaettu palveluiden ja teknisten suoritusten osille. Testaus perustuu ajoneuvojen huolto- ja korjausohjeistukseen sekä muihin testimalleihin monimerkkiketjulle sovellettuna. Tärkeää on, että testeistä saatuja tuloksia voidaan verrata myös muihin testattaviin tahoihin.

Testien tarkoituksena on laadunvalvonnan lisäksi myös kehittää korjaamoiden palveluja sekä teknisiä suorituksia. Testaamalla saadaan esille päivittäisen työrutiinin tulokset, ja saatuja tuloksia käytetään hyväksi korjaamotoiminnan kehittämisessä sekä testattavana olleen korjaamon osalta että yleisesti koko ketjussa. Fixus Center Seinäjoen korjaamon 100 pisteen tulos on ensimmäinen täysin pistein tehty testitulos ketjussamme.

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään myös vuonna 2023

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään myös vuonna 2023

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio on tyytyväinen solmittuun jatkosopimukseen. Tuleva vuosi on yhteistyön neljäs. Sopimukseen kuuluu aikuisten maajoukkueiden lisäksi myös nuorten PM-kisat.

– Koriksella on Suomessa tällä hetkellä kova noste ja on hienoa, että pitkäaikaiset kumppanit ovat halukkaita toimimaan meidän kanssamme pitkään. Tuleva MM-kisavuosi tulee olemaan mielenkiintoinen ja se varmasti tuo myös uudenlaista näkyvyyttä Susijengille ja Fixukselle, kommentoi Vertio.

Fixus-ketjun ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari on niin ikään tyytyväinen jatkosopimuksesta:

– Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme jatkamaan yhteistyötä koripallomaajoukkueiden kanssa myös ensi vuonna, etenkin kun tiedossa on MM-kisat Susijengin osalta. Yhteistyö tuo meille monipuolista näkyvyyttä Suomi-brändin yhteydessä; tämä sopii meille valtakunnallisena toimijana todella hyvin, toteaa Koukkari. 

Jatkosopimus on kestoltaan vuoden mittainen.