Rengas- ja vannevalikoimamme kasvaa

Powertrac

Kevyen kaluston rengasuutuus, jonka laaja valikoima käsittää yhteensä 137 henkilö-, paketti- ja maastoauton rengasta tuumako’oissa 12-24″. Powertrac:n valmistuksessa teemoina ovat turvallisuus, ympäristöystävällisyys, ajomukavuus, vähämeluisuus ja edullisuus. Yhtiön valmistuskapasiteetti on noin 20 miljoonaa rengasta vuodessa. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät mm. MudTerrain M/T -renkaat, joissa kaikissaon POR&M+S -merkinnät.

Mayhem

Amerikkalainen vannemerkki, joka tarjoaa tuotteillaan uniikkia tyyliä, tarkkuutta ja laatua pääosin maasto-, lava- ja SUV-autoihin. Mallistosta löytyy laaja valikoima kokoja ja sopivuuksia jokaisen maastoautoilijan mieleen. Mayhem-vanteissa on suuret kuormituskantavuudet ja ne kestävät erinomaisesti ajoa vaikeissakin olosuhteissa.

Infinity

Raskaan kaluston rengasuutuus, jonka kehitystyössä on keskitytty kokonaisvaltaiseen taloudellisuuteen. Renkailla saavutetaan erinomainen kilometrisuorite, ja pienen vierinvastuksen tuomalla polttoaineen säästöllä hinta-laatusuhde nousee parhaalle mahdolliselle tasolle. Rengas on erityisesti suunniteltu kestämään Suomen tiestön mukaisia karkeita tienpintoja ja myös vähentämään niistä aiheutuvaa rengasmelua. Näin ollen kustannukset jokaista ajokilometriä kohden on saatu erittäin matalaksi.