Fixus Center Seinäjoelle täydet pisteet korjaamotestissä!

Fixus Center Seinäjoelle riippumattomasta korjaamotestistä täydet pisteet.

Osana Fixus-ketjutoiminnan laadun kehittämistä suoritamme Fixus-korjaamoille vuosittain puolueettoman testaajan toimesta määräaikaishuollon korjaamotestejä varmistaaksemme korjaamotoiminnan laadukkuuden.

Fixus Center Seinäjoen korjaamo onnistui viimeisimmässä testissä lokakuussa 2022 tekemään täyden suorituksen, eli sai kaikista testin osa-alueista maksimipisteet, yhteensä siis 100 pistettä! Tähän päästiin noudattamalla ketjun ohjeistuksia työn tilauksen, työn valmisteluiden, työn vastaanoton, asentajan työsuorituksen ja laskutuksen osalta. Osoituksena korjaamon esimerkillisestä toiminnasta korjaamolle on myönnetty Korjaamotestimenestyjä-logon käyttöoikeus.

Korjaamotestien tavoitteena on aina paras mahdollinen suoritus eli 100 pistettä. Pisteytys on jaettu palveluiden ja teknisten suoritusten osille. Testaus perustuu ajoneuvojen huolto- ja korjausohjeistukseen sekä muihin testimalleihin monimerkkiketjulle sovellettuna. Tärkeää on, että testeistä saatuja tuloksia voidaan verrata myös muihin testattaviin tahoihin.

Testien tarkoituksena on laadunvalvonnan lisäksi myös kehittää korjaamoiden palveluja sekä teknisiä suorituksia. Testaamalla saadaan esille päivittäisen työrutiinin tulokset, ja saatuja tuloksia käytetään hyväksi korjaamotoiminnan kehittämisessä sekä testattavana olleen korjaamon osalta että yleisesti koko ketjussa. Fixus Center Seinäjoen korjaamon 100 pisteen tulos on ensimmäinen täysin pistein tehty testitulos ketjussamme.