Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään myös vuonna 2023

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään myös vuonna 2023

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio on tyytyväinen solmittuun jatkosopimukseen. Tuleva vuosi on yhteistyön neljäs. Sopimukseen kuuluu aikuisten maajoukkueiden lisäksi myös nuorten PM-kisat.

– Koriksella on Suomessa tällä hetkellä kova noste ja on hienoa, että pitkäaikaiset kumppanit ovat halukkaita toimimaan meidän kanssamme pitkään. Tuleva MM-kisavuosi tulee olemaan mielenkiintoinen ja se varmasti tuo myös uudenlaista näkyvyyttä Susijengille ja Fixukselle, kommentoi Vertio.

Fixus-ketjun ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari on niin ikään tyytyväinen jatkosopimuksesta:

– Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme jatkamaan yhteistyötä koripallomaajoukkueiden kanssa myös ensi vuonna, etenkin kun tiedossa on MM-kisat Susijengin osalta. Yhteistyö tuo meille monipuolista näkyvyyttä Suomi-brändin yhteydessä; tämä sopii meille valtakunnallisena toimijana todella hyvin, toteaa Koukkari. 

Jatkosopimus on kestoltaan vuoden mittainen.